Vinvandring

Unna dig en riktig livsnjutarresa du också!

Vinprovning skall man göra till fots! Det tycker i alla fall alla de gäster som har åkt med oss till Europas trevligaste vinområden de senaste åren. Våra weekendresor med vandring mellan vingårdar har blivit mycket populära. Både människor och vinrankor gillar vackra lägen och vi har valt resmål som både bjuder på fina vyer och god mat och dryck. Vandringen är lite lättare än på våra övriga resmål maten och vinet smakar så mycket bättre när man fått anstränga sig lite. Utvalda viner ingår till de flesta måltiderna.

Vinvandring

Våra vinvandringar går mellan utvalda vingårdar i Italien, Frankrike och Spanien. Att göra "hembesök" hos favoriterna Barolo, Amarone, Brunello och Champagne är definitivt roligare än att gå på systemet. Vinerna matchas väl av traktens godaste mat och specialiteter. Aptiten efter ....Läs mer »

Vincykling

Gillar du som vi god mat och dryck, och att cykla i lugnt tempo på lantliga vägar? Då borde du följa med på en vincykling med oss. Lite kortare cykelresor med mer fokus på god mat och vin. Vinerna smakar som bäst när vi gör hembesök och skakar hand med vinmakaren själv!Läs mer »