Skip to main content

Våra boenden

Våra hotell

Vi föredrar små familjära boenden med bra medelklasstandard framför stel lyx, och så ser det ut på de flesta av våra resor. Du har alltid eget badrum med wc på rummet. Om det är viktigt med separata sängar snarare än grand lit, ange detta i bokningen. Om du andra önskemål, ange även detta vid bokning. Vi uppfyller önskemål så gott det går men de är inte bindande.

Standard

Beteckningen med 1-5 stjärnor motsvarar oftast boendets officiella märkning, men är ibland vår egen bedömning från svenska resenärers perspektiv.

Rumsalternativ

Hotellrummen håller samma standard, även om de sällan är exakt likadana. De bästa rummen går till de som bokat först. På vissa hotell och båtar kan du välja mellan olika kategorier.

Dela rum

Det är möjligt att boka ½ dubbelrum, vilket innebär att du delar rum med en annan resenär av samma kön. Vet du vem du ska dela med så ange detta i bokningen. Om ingen annan resenär har bokat detta alternativ kommer du strax före avresan att få betala tillägg för ett eget enkelrum eller dubbelrum för eget bruk.

Enkelrum

Antalet enkelrum är begränsat. Om de tar slut kan man oftast boka ett dubbelrum för eget bruk mot ett högre tillägg.

Resor med flera hotell

På vissa resor byter vi hotell under veckan. Vi transporterar då bagaget mellan hotellen. Du ansvarar själv för att ditt bagage märks och ställs på anvisad plats och tid.

Hotellbyte

Skulle det ovanliga inträffa att vi tvingas byta hotell, erbjuder vi ett likvärdigt eller bättre alternativ.

Boende på båt

På våra resor med boende på båt bor vi i dubbelhytter med eget bad/wc. Utrymmet är mindre och standarden enklare än på hotell.

Hyttor/fjällstationer

På dessa bor vi i mixade flerbäddsrum med enkel standard och gemensam toalett. Det finns inte dusch på alla hyttor. Det finns i allmänhet filtar och kuddar men ta med egna reslakan eller tunn sovsäck. Pannlampa behövs då belysningen är begränsad. Öronproppar kan vara skönt att ha. Maten serveras vid bordet men dricka köper man oftast över disk. Fråga alltid om kranvattnet går att dricka eller ej. Notan betalas efter middagen, inte på morgonen. Alla hyttor tar inte kort. Euro accepteras ofta även i Schweiz men till en sämre kurs. Kängor, stavar, stegjärn och isyxor får inte tas med in i hyttan utan lämnas i ett förrum. Innetofflor finns att låna.

Sök resa

Erbjudanden

26/9Lätt vandring på Menorcafrån 14 995:-
8/10Lätt vandring på Menorcafrån 14 995:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen hand, utan flygfrån 10 495:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen handfrån 18 995:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen handfrån 18 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg