Vandringsresor på egen hand

Några av våra resmål kan du avnjuta i full frihet! Du går utan guide eller grupp men slipper tänka på organisationen. Du får kartor och information av oss och hotellen är förbokade liksom bagagetransport om vi bor på mer än ett ställe under resan. Ibland ingår måltiderna, ibland väljer du själv var du vill äta lunch och middag.

Vandring i engelska Cotswold

Mer England än så här blir det inte! Landskapet Cotswold, bara två timmar från London, bjuder på det bästa England har att erbjuda. Aldrig är kullarna grönare, fåren ulligare, alen godare och sconesen ljummare än här. Vår nya vandringsresa går från den ena pittoreska ....Läs mer »

Vandring på Gran Canaria på egen hand

Charterklassikern Gran Canaria är också ett vandringsresmål av rang. Gran Canaria kan liknas vid en minikontinent. På en liten yta lyckas ön visa upp en stor variation av olika miljöer och klimat. Vi vandrar de finaste lederna från öst till väst, genom majestätiska pinjeskogar och passerar små ....Läs mer »

Stugtur runt Jungfrau på egen hand

En storslagen vandring mellan bergshotell i hjärtat av Schweiz. För dig som vill vandra på egen hand i det storslagna Jungfrau-området i hjärtat av Schweiz! Omgivna av de mäktiga 4000-meterstopparna Jungfrau, Mönch och Eiger (som bara är 3950 meter men brant ändå, och vars nordsida gäckat klättrare ....Läs mer »

Matterhorn trek i Zermatt på egen hand

En hüttetur på egen hand! För dig som vill upp i bergen på riktigt har vi en spännande resa där man bor fyra nätter på bergshotell och fjällstationer och tre nätter på ett skönt hotell nere i Zermatt. Vi vandrar runt Matterhorn och bor enkelt men genuint på fjällstationer där ....Läs mer »

Tour du Mont Blanc på egen hand

På egen hand genom tre länder runt Alpernas högsta berg.

 Vid sidan av vår Tour du Mont Blanc med guide kan du även vandra den här klassiska leden på egen hand.  Vi har förbokat flyg, transfer, fjällstationer och bagagetransport. Du kan helt koncentrera dig på att vandra denna ....Läs mer »

Vandring längs South Downs Way

En skön vandringsresa genom Good Old England. South Downs är den fina högplatån som följer Englands södra kust. Här vandrar vi den storslagna och välmarkerade leden South Downs Way från Amberley till Eastbourne. Vandringen går ofta på höjd med utsikt över havet och det böljande ....Läs mer »