Vandringsresor i övriga Europa

Man behöver inte åka långt för att vandra även på vinterhalvåret! På Kanarieöarna hittar man bland den bästa vandringen i Europa. Och du vet väl att det råder (bra) svensk sommar i södra Medelhavet både i mars och oktober?

Här hittar du även norra Europas storslagna vandringsleder: varför inte en sommarvandring i trevliga Skottland?

Vandring på Gran Canaria

Vandring leder i Gran Canaria på toppen av ön
Lyxig vandring på ”den lyckliga ön” I gränslandet mellan Europa och Sydamerika sitter Gran Canaria som ett svunnet Atlantis mitt i det blå. Bortom badorterna är inlandet fyllt av imponerande natur och genuint byliv. Vi följer de kungliga lederna ”caminos reales”, gamla färdvägar som ....Läs mer »

Vandring längs Hadrianus mur

En vandring från kust till kust på gränsen mellan Skottland och England längs romarnas kända mur. Följ med på en härlig vandringsresa i gränstrakten mellan Skottland och England. För att skydda England mot barbarerna i norr byggde romarna en 120 km lång mur från kust till kust. Muren ....Läs mer »

Vandring på Island

Sommarvandring genom Islands magiska landskap. Vi vandrar genom ett av Europas mest fascinerande landskap från Landmannalaugar till Thorsmörk. Här i det inre av Island går en av landets mest kända leder och vi bor i fjällstugor mitt ute i vildmarken. Vi börjar vandringen vid varma källor och pastorala ängar ....Läs mer »

Vandring på La Palma

Riktig vandring i orörd natur vintertid, det hittar vi bara på La Palma! Den bästa vandringsön av alla kanarieöarna måste gröna La Palma vara! Den nordvästligaste av öarna är känd för sin omväxlande och dramatiska natur och sitt lugna tempo. Här är vi långt från ....Läs mer »

Vandring på Teneriffa

Destination för vandring på Teneriffa
En upptäckarvandring i omväxlande miljöer! Det är ingen överdrift att kalla Teneriffa för en egen liten kontinent. Det gör även ön till ett idealiskt vandringsresmål. På en vecka vandrar vi längs klippig kust med Atlanten i blickfånget, korsar öknar som hämtade ur en westernfilm, ....Läs mer »

Topptur Teneriffa

En spännande vandringsresa med riktiga vandringar och bestigning av Teide! Teneriffa är en paradisö som döljer sig bakom den massturism vi vanligtvis förknippar ön med.Här möter vi några av Europas mest genuina miljöer. På Kanarieöarna finns fyra av Spaniens 12 nationalparker och ön ....Läs mer »

Vandring längs West Highland Way

Skottland lockar med fantastisk natur, mytomspunnen historia och genuin gästfrihet. I överväldigande vacker natur vandrar vi den kända leden West Highland Way från Glasgow till Fort William. Det är en riktigt bekväm vandring på välmarkerade stigar och med lätt dagspackning – bagaget åker ....Läs mer »