Vandringsresor

En skön ansträngning!

Kanske är det bästa med en vandringsresa att få anstränga sig lite extra tillsammans med nya vänner. Maten smakar bättre, ölen är kallare och landskapet blir ännu vackrare när man tar sig fram till fots. När man kommer hem igen så har man, förutom alla minnen, kanske förbättrat konditionen en del. Många av våra gäster tycker att en vandringsresa är det bästa sättet se världen.

Kika på vår film från en av våra vandringsresor här!

Vandringsresor bland Alper och berg

Här hittar du några av våra mest klassiska vandringsresor i Europas bergstrakter. Vi reser dit vandringen och upplevelsen är som bäst, vare sig det är kända orter eller okända pärlor. Resorna går sommar och höst, då vandringsvädret på höjd är som bäst. Bergen ....Läs mer »

Vandringsresor runt Medelhavet

Vår och höst, när kylan har greppet om Sverige, vandrar vi på några av Europas mest magiska platser. Medelhavet är rikt på fina vandringsleder och ofta går vi nästan ensamma på stigarna. Att vandra mellan kust och hav och avrunda vandringen med ett ljumt bad är oslagbart! På kvällarna ....Läs mer »

Vandringsresor i övriga Europa

Man behöver inte åka långt för att vandra även på vinterhalvåret! På Kanarieöarna hittar man bland den bästa vandringen i Europa. Och du vet väl att det råder (bra) svensk sommar i södra Medelhavet både i mars och oktober? Här hittar du även norra Europas storslagna ....Läs mer »

Exotiska vandringsresor

Vandring i Sri Lanka - Eventyrlig rundtur i kultur och historia
Våra långväga vandringsresor tar dig till speciellt utvalda ställen jorden runt. Den som ger sig tid att lämna Europa hittar helt andra upplevelser. Vandringen är inte konstigare än hemma, men resorna varar lite längre och vi kan lova exotiska upplevelser du sent ska glömma. Vi ger samma service som ....Läs mer »

Vinvandring

Unna dig en riktig livsnjutarresa du också! Vinprovning skall man göra till fots! Det tycker i alla fall alla de gäster som har åkt med oss till Europas trevligaste vinområden de senaste åren. Våra weekendresor med vandring mellan vingårdar har blivit mycket populära. Både människor och ....Läs mer »

Stugturer

På våra Stugturer vandrar vi klassiska och nyfunna långleder och bor lite enklare på fjällstugor och hotell. Vi går från plats till plats och bagaget kan deponeras på första hotellet så vi bär bara med det vi behöver under själva stugvandringen. Vandringarna är ....Läs mer »

Alpina expeditioner

Vi har många resenärer som gärna anstränger sig lite extra för att få uppleva något utöver det vanliga. För alla dessa entusiaster erbjuder vi flera resor där vi både vandrar och bor på höjd. Vi kallar dessa resor för expeditioner då man bor både på hotell ....Läs mer »

Vandringsresor på egen hand

Några av våra resmål kan du avnjuta i full frihet! Du går utan guide eller grupp men slipper tänka på organisationen. Du får kartor och information av oss och hotellen är förbokade liksom bagagetransport om vi bor på mer än ett ställe under resan. Ibland ingår måltiderna, ....Läs mer »

Pilgrimsvandring

Vandring och cykling bortom det vanliga Många är de som pilgrimsvandrat till Santiago de Compostela i Spanien med oss, för många en av livets måste-upplevelser. Santiago når vi antingen via den franska eller den portugisiska leden. Den franska leden börjar i St-Jean-Pied-de-Port vid Pyrenéernas fot. Därifrån ....Läs mer »