Destination för vandring på Teneriffa
Vandring på Teneriffa på Spaniens högsta berg

En upptäckarvandring i omväxlande miljöer!

Det är ingen överdrift att kalla Teneriffa för en egen liten kontinent. Det gör även ön till ett idealiskt vandringsresmål. På en vecka vandrar vi längs klippig kust med Atlanten i blickfånget, korsar öknar som hämtade ur en westernfilm, hukar oss genom djungellik lagerskog, hisnar över bråddjupa dalar fyllda av terrassodlingar och små byar med omöjliga lägen. Till det kanske vi till och med sätter fötterna i snö högst upp på Teide, Spaniens högsta berg! Vi får dessutom uppleva den största kanarieöns rika kulturarv: vi bor nära Puerto de la Cruz gamla stadskärna och besöker UNESCO-staden La Laguna med sin vackra kolonialbebyggelse och rika folkliv. Det här är en av vinterns mest upplevelserika resor, med lagom ansträngande vandring som passar de flesta.

Till i år har vi uppgraderat hotellet till fina, fyrstjärniga Hotel Vallemar****. Hotellet ligger på strandpromenaden i centrala Puerto de la Cruz och har en härlig takpool.

Liknande vandringsresor:

Topptur Teneriffa

Vandring på La Palma

Vandring på Gran Canaria

Vandring på Madeira

Aktivitet:Vandringsresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:2
Dagar:8
Allt det här ingår:
valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukost och middag, fem vandringar med lunch, guide och transporter. Ingår ej: övrigt. Tillägg: enkelrum, dubbelrum med havsutsikt. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa