Vandring på kustleder på Sardinien
Perfekt vandring på Sardin

Riktiga vandringar i vild Medelhavsmiljö!

Vi älskar Medelhavet och jakten efter den perfekta vandringen i området har lett oss till Sardinien. Närmare bestämt till den bergiga och avlägsna östkusten och massivet Supramonte. Här är naturen så otämjd så vi får åka fyrhjulsdrivna jeepar till vandringarna. Den doftande macchian sträcker sig obruten från de vita klipporna ner till det kristallklara vattnet och bara syrsorna hörs i eftermiddagsvärmen. När vi närmar oss en by hör vi klirrandet av kaffekoppar och lugna samtal. Det sardiska köket bjuder på nya spännande rätter som går väl tillsammans med viner av öns egen druva Cannonau. Vårt hotell har bara frukostpension så vi passar på att äta på olika lokala restauranger under veckan. Under veckan går vi spektakulära kustleder och letar oss ner till paradisvikar som bara kan nås till fots. Vi går ner i djupa raviner, upp till fina utsikter och förundras över fornlämningarna i Tiscali. Efter vandringen väntar vårt mysiga lilla hotell i badorten Santa Maria Navarrese, med sin fina sandstrand där vi sköljer av dammet i böljan den blå.

"En av dom bästa resor jag gjort. Mycket fina och ibland krävande vandringar i en dramatisk natur och med två suveräna guider Peter och Manuela. Santa Maria Navarrese var en härlig liten stad med många goda restauranger och nära till strand och bad. Ett perfekt väder och en mycket glad och tight grupp gjorde sitt till att det blev en minnesvärd resa." - Ulf, resenär 2017

Liknande vandringsresor:

Vandring i Kalabrien

Vandring på Mallorca

Vandring på Korsika

Aktivitet:Vandringsresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:3, 4
Dagar:8
Allt det här ingår:
valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukost, sex middagar, fem vandringar med lunch/picknick, transporter och guide. Ingår ej: dryck, lunch/middag på vilodagen. Tillägg: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa