De färgstarka paradisöarna bjuder på fantastisk vandring!

Västindien är känt för sina vita stränder, blomprakt, pastellfärgade hus och avspända öbor. Vad som är mindre känt är den häftiga vandringen. Vi flyger direkt från Europa till Guadeloupe, där vi bor vid stranden och vandrar på de grönklädda vulkanerna. Vi tar oss sedan till grannön Dominica, Karibiens bästa vandringsö. Man har få stränder och har undsluppit massturismen. Istället har man djup djungel, vattenfall, varma källor och en dramatisk kust. Vi vandrar delar av den långa leden Waitukubuli och bor i ombonade djungelstugor. Många lämnar en del av hjärtat i detta vänliga men outvecklade land.

Kombinationen mellan Guadeloupe och Dominica ger den fullständiga Karibienupplevelsen. Den ena ön är mångsidig och utvecklad med både välbevarad natur och finfina stränder. Den andra är den erkänt mest genuina ön i hela Karibien och ett måste för den som är nyfiken på denna färgstarka övärld. Den fantasieggande historien med upptäcksresande, kolonisatörer, slavar och pirater är som hämtad ur en äventyrsbok och ger extra krydda. Samma sak gäller det spännande kreol-köket som vi möter.

Liknande vandringsresor:

Vandring på Kuba

Vandring på Sri Lanka

Aktivitet:Vandringsresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:3
Dagar:11
Allt det här ingår:
Valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukost och middag, vandringar enligt program med lunch och guide, transporter och inträden till nationalparkerna. Ingår ej: ev. utflykter, avreseskatt Dominica (ca 23 USD), övrigt. Tillägg: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa