Omväxlande vandring och charmigt boende i Gasteinerdalen i Österrike.

Den populära skid- och kurorten Bad Gastein bjuder på varierad och fin vandring i härlig alpmiljö. Orten hade sin första blomstringstid på 1800-talet och hit reste kungligheter och dåtidens kändisar för att bada i de varma källorna och andas frisk alpluft. Fortfarande finns många pampiga hotell kvar och vi bor i ett av de charmigaste: Villa Excelsior med bästa läge på Kaiserpromenade. På dagarna vandrar vi både på blomstrande alpängar och uppe i högalpin terräng och har vi tur kan vi se stenbock eller bergsget. På kvällarna njuter vi av goda middagar och lite häng i trädgården.

OBS på grund av ett tryckfel i vår katalog kom fel text med om vad som ingår i resan. Vi och vatten ingår inte till middagarna, däremot ingår liftkort. Detta är den korrekta texten: Valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukostbuffé och middag, fem vandringar med guide, liftkort och transporter. Ingår ej: dryck, lunch, övrigt. Tillval: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.

Liknande resor:

Vandring i Mayrhofen

Vandring i Val Gardena

Vandring med Guldkant i Saalbach

Aktivitet:Vandringsresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:3
Dagar:8
Allt det här ingår:
valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukostbuffé och middag, fem vandringar med guide, liftkort och transporter. Ingår ej: dryck, lunch, övrigt. Tillval: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa