Tulpancykling i Holland

En lätt och lyxig båtcykling i Holland när blomstringen är som störst!

En spännande nyhet till våren är en båtcykling till de vackraste tulpanodlingarna i Holland. Vi bor ombord på den magnifika flodbåten Magnifique (ja, den heter så!) och cyklar i det platta och omväxlande landskapet på dagarna. Vi besöker även osttillverkare, träskomakare och charmiga Amsterdam.  En lite kortare resa med mycket tulpaner, lyxigt boende och bekväm cykling.

Liknande cykelresor:

Båtcykling i Holland

Status:
Kan snart bokas

Aktivitet:Båtcykling
Guide:Resa på egen hand
Svårighetsgrad:2Mer information
Allt det här ingår:
valt transportalternativ, fyra övernattningar på båten M/S Magnifique, helpension (frukost, lunchpaket och middag), cykelhyra, vägbeskrivningar och informationspaket på engelska samt reseledares tjänster. Ingår ej: flygplatstransfer, dryck, inträden. Tillägg: olika hyttalternativ. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.

Program

Dag 1 Zaandam

Flyg till Amsterdam.  På eftermiddagen incheckning på Magnifique. Under middagen går båten till närbeägna Zaandam där vi förtöjer för natten. Stadsrundtur till fots i Zaandam på kvällen.

Måltider: middag

Dag 2 Båtcykling till Zaanse Schans

På förmiddagen cyklar vi cirka 5 km till muséebyn Zaanse Schans som kan liknas vi Hollands motsvarighet till Skansen. Här finns allt man förknippar med Holland: osttillverkare, väderkvarnar och träskomakare. Allt snyggt presenterat. På eftermiddagen är vi tillbaka vid båten. Sedan kan man välja att cykla 22 km till Haarlemeller eller åka båt. Missa inte stadens fina stadskärna, kyrkor och museum. Båten ligger förtöjd i centrum med nära till allt.

10 alt 22 km

Måltider: frukost, lunch, middag

Dag 3 Båtcykling till Keukenhof  

Efter frukost cyklar vi till kända Keukenhof, kanske den mest kända blomsterträdgården i världen. Här finns hundratals sorters tulpaner, liljor och hyacinter. Efter detta fina besök cyklar vi vidare till Kudelstaart där Magnifique väntar vid stranden av sjön Westeinender.

40 km

Måltider: frukost, lunch, middag

Dag 4 Båtcykling till Aalsmeer 

Efter en tidig frukost cyklar vi till den stora blomauktionen i Aalsmer. Tidigt på morgonen auktioneras miljoner av blommor ut till världens alla hörn. 
Vi är sedan tillbaka på båten där vi serveras en god brunch. Efter lite vila cyklar vi in till Amsterdam. På eftermiddagen kan vi besöka blomstermarknaden i centrala Amsterdam. Det finns även tid att besöka van Gogh-musset eller Rijksmuseum. Avskedsmiddag på kvällen.

34km

Måltider: frukost, lunch, middag

Dag 5 Amsterdam

Efter frukost tar vi farväl av båten och besättningen. Vi lämnar Holland och Amsterdam efter en händelserik resa fylld av blommor och upplevelser.

Måltider: frukost

Vi reserverar oss för ändringar på grund av väder och vind.

Skriv ut

Karta

Hotell

M/S Magnifique

M/S Magnifique

Magnifique är en 63 meter lång flodbåt som är stilfullt inredd med många trädetaljer. Båten har 17 hytter, de flesta är dubbelhytter på c:a 11 kvadrat...