Skip to main content

Skidresa till Limone

Vinterns bästa skidresa till Italiens första skidort!

Limone Piemonte är ett av våra populäraste resmål på sommaren. Den charmiga lilla alpbyn i sydligaste Alperna är minst lika fin på vintern. Med hjälp av våra vänner på danska SneSnö kan vi nu erbjuda en härlig sportlovsresa med avresa från Arlanda veckan 9 (23/2 – 2/3) till riktigt förmånliga priser.

Här väntar välpreparerade breda pister och stora uteserveringar där man kan njuta av solen. Byn är genuint mysig och har ett synnerligen gott restaurangutbud där det goda piemontesiska köket serveras. Vi är många som gärna utnämner det till Italiens bästa! Välj mellan att bo på vår favorit Grand Hotel Principe alldeles intill liften eller på prisvärda La Piazzetta nere på den genuina gågatan. Fina Limone Palace är ett bra familjealternativ med egen transfer till backen. OBS! I priset ingår alltid ett sexdagars liftkort.

Status:
Kan snart bokas
Allt det här ingår:
Flygresa till Turin, busstransfer till Limone, del i dubbelrum på valt hotellalternativ med frukostbuffé och sex dagars liftkort samt reseledares tjänster. Mer information skickas ut senast två veckor innan avresan.

Sök resa

Hotell

Grand Hotel Principe

Grand Hotel Principe

Detta välutrustade hotell ligger högst upp i byn, alldeles intill kabinbanan och byns mest välförsedda sportbutik Bottero. Här njuter vi av fyrstjärnig komfort och kopplar sommartid gärna av vid poole...

Hotel Limone Palace

Hotel Limone Palace ligger i centrala Limone på bekvämt avstånd från butiker, caféer och restauranger. Hotellet har egen transfer till liften.
La Piazzetta

La Piazzetta

La Piazzetta är ett trevligt Bed & Breakfast med bästa läge mitt på huvudgatan. Fina rum med sköna sängar.

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
23/2ArlandaSkidresa till Limone, Hotel Limone PalaceFullt8 995:-Fullt
23/2ArlandaSkidresa till Limone, Hotel La PiazzettaFullt9 995:-Fullt
23/2ArlandaSkidresa till Limone, Grand Hotel PrincipeFullt14 995:-Fullt