Skip to main content

Premiumbåt i Kroatien (Hotellklass: 3 stjärnor)

De båtar vi använder i Kroatiens övärld är motorseglare byggd i charmig kroatisk stil. Skeppskänslan är hela tiden påtaglig med polerat trä och mässingsklockor som kallar till bords. Matsal, bar och soldäck finns och besättningen hänger gärna ut badstegen när vi kastar ankar i någon vik.

Våra båtar är ur den högsta kategorin Premium

De har ca 18 luftkonditionerade hytter för gäster, alla med eget bad/wc. Alla hytter har dubbelsängar och några har en tredje våningssäng ovanför. Möjlighet att bo tre i en sådan hytt finns på förfrågan. Hytterna är rymliga för att vara på en båt (men så klart mer kompakta än ett hotellrum) och standarden ombord är hög. Om du reser ensam kan du välja att dela med en annan resenär om någon mer har bokat samma alternativ, eller göra en förfrågan till oss om dubbelhytt för eget bruk.

Daglig hyttstädning och byte av lakan och handdukar en gång i veckan. Badhanddukar ingår ej. Extra hytt- och badhanddukar kan hyras ombord. Badhandduk kan även köpas ombord.

En liter vatten per person och dag ingår från båten. Eget vatten får ej tas med ombord men kan köpas i de flesta hamnar vid avgång. Olika dryckespaket erbjuds ombord till extra kostnad. 

Gratis Wi-Fi finns ombord. Mobiltäckningen är god på öarna men den kan variera ute till havs.

Endast kontanter i lokal valuta accepteras ombord.

Sök resa

Bilder

Attribut

Safe Ja
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg