Skip to main content

Parc Hotel Victoria (Hotellklass: 4 stjärnor)

Reserupplevelser till fots under Vandra i Cortana med Prima Travel

Vårt fina vandrings- och cykelhotell ligger på gågatan i centrala Cortina. Här får vi ett varmt välkomnande av ägarparet Paola och Eric. Rummen är inredda i Ampezzo-stil och allmänutrymmena är rikt dekorerade för största möjliga trivsel. Hotellet drivs som ett ekologiskt hotell. Varje morgon serveras en rik frukostbuffé och hotellet har även restaurang och bar. Intill ligger en lummig trädgård för avkoppling. Efter vandringen väntar spa-avdelningen med bastu och turkiskt bad.

Hotellet bär på en lång historia. 1892, när Cortina fortfarande tillhörde Österrike-Ungern, konverterade Amadio Girardi Villa Vittoria till Hotel Victoria. Än idag är det forfarande samma familj som äger anläggningen. När Cortina införlivades i Italien svajade de första trikolorerna från just Hotel Victorias balkonger. Under andra världskriget ockuperades hotellet första av tyskarna och sedan av engelsmännen som militärsjukhus. 1956 deltog dottern Manuela i de olympiska spelen i Cortina i grenen konståkning. Hennes far hade då redan tävlat i bob i Garmish 1936.

Sök resa

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
29/6Utan flyg/transferVandring i Cortina, utan flyg/transfer411 495:-Boka
29/6ArlandaVandring i CortinaMer än 814 995:-Boka
29/6KastrupVandring i Cortina414 995:-Boka
AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
6/7Utan flyg/transferVandring i Cortina, utan flyg/transferFullt11 495:-Fullt
6/7ArlandaVandring i CortinaMer än 814 995:-Boka