Reseupplevelser till fots och på cykel

Visst är det roligare med en aktiv semester! Att möta ett nytt land till fots eller på cykel är en stor upplevelse. Dofterna, färgerna och människorna kommer man tätt inpå när man vandrar eller cyklar. Våra resor är inga asketiska konditionsprov utan vi njuter av goda middagar och bor på bra hotell. En aktiv form av njutning!

Sveriges favoritarrangör av vandringsresor och cykelresor sedan 1986

Vi kan stolt konstatera att vi är Skandinaviens ledande researrangör av vandringsresor och cykelresor. För det har vi att tacka alla er som har rest med oss sedan 1986. Över 50% av våra gäster är återkommande resenärer!

Vi producerar själva våra resor från grunden och vårt erfarna team av vandrings- och cykelspecialister handplockar allt för att ge dig den bästa upplevelsen. Vi erbjuder aktiva resor för alla, från lugna vinpromenader till alpina expeditioner och allt där emellan.

Det småskaliga resandet

Vi tycker om det småskaliga resandet. De flesta av de hotell vi använder är familjeägda och detsamma gäller de restauranger och vingårdar vi besöker. När vi dukar upp en picknick tycker vi att det är extra roligt att få presentera närproducerad mat. Maten är en del av reseupplevelsen och allt smakar så mycket bättre när man ansträngt sig lite!

Det mesta ingår i priset

Det mesta ingår i våra resor, utan konstiga tillägg. Vi erbjuder kompletta paketresor med flyg, transfer, hotell, guide, alla vandringar och cykelturer, inträden och måltider redan inkluderade. Det är roligare med slingriga stigar än snåriga villkor! Vi har självklart ställt Resegaranti hos Kammarkollegiet, och står dessutom för Trygghetsgaranti vid oväntade händelser.