Skip to main content

Om Prima Travel

Reseupplevelser till fots och på cykel

Visst är det roligare med en aktiv semester! Att möta ett nytt land till fots eller på cykel är en stor upplevelse. Dofterna, färgerna och människorna kommer man tätt inpå när man vandrar eller cyklar. Våra resor är inga asketiska konditionsprov utan vi njuter av goda middagar och bor på bra hotell. En aktiv form av njutning!

5 anledningar att resa med Prima Travel

Vandringsresor och cykelresor blir allt mer populära. Äntligen, säger vi som ägnat oss åt detta längre än de flesta. Ända sedan 1986 faktiskt. Med många uppstickare i branschen gäller det att välja sin researrangör med omsorg.

1. Vi är specialister på vandringsresor och cykelresor

Vi är den enda större arrangören i Sverige som enbart har vandrings- och cykelresor på programmet. Det man lägger mycket tid på blir man ofta bra på. När din resa flyter så där skönt kan vårt jobb verka enkelt, men att regissera allt till en perfekt upplevelse kräver erfarenhet, fokus och en sann passion för restypen. På en Prima-resa går du bara de bästa lederna, slipper spendera för mycket tid i buss och vi lovar att det där mysiga fiket dyker upp vid precis rätt tillfälle.

2. Vi producerar våra egna resor

Många köper in färdiga arrangemang från utlandet. Vi producerar istället själva våra resor från grunden och väljer ut allt för att ge dig den bästa upplevelsen. På så vis vet du att varje Prima-resa du åker på är minst lika bra som den förra. Våra erfarna reseproducenter tycker liksom våra gäster att vandring och cykling är det roligaste som finns. Vad vi gör när vi är lediga? Vandrar och cyklar förstås! Flera av oss bor dessutom utomlands, nära många av våra resmål. Det gör att vi kan erbjuda en svårslagen kunskapsnivå och framhäva det lokala.

3. Vi har det största utbudet av aktiva resor

Vårt mål är att ha de bästa resorna och det största urvalet. Kanske är det därför som över 50% av våra gäster har rest med oss förut och många av dem inte kan tänka sig att resa på något annat sätt. De förväntar sig en rad spännande nyheter varje år och tack vare dem växer vårt program hela tiden samtidigt som kvaliteten kontrolleras.

4. Vi har vandringsresor och cykelresor för alla

Det spelar ingen roll om du vill strosa genom ett vinfält eller korsa glaciärer, vi har aktiva resor för alla smaker och nivåer. De flesta ligger någonstans i mitten. Varje resa är noga märkt med svårighetsgrad, så att du kan välja din nivå. På många resmål erbjuder vi dessutom olika alternativ som du väljer efter lust och ork.

5. Vi har svensktalande guider

Vi är mycket stolta över våra guider. Flera har jobbat mer än tjugo år och utgör en stor och entusiastisk Prima-familj. Gemensamt för dem är att de älskar aktiva resor och mötet med alla trevliga gäster. Som en av våra nya guider, som tidigare har jobbat med konferensresor, uttryckte det efter sin första resa: vad kul att ni har gäster som tänker!

Välkommen till ett roligare sätt att resa!

Sök resa

Erbjudanden

26/11Vandring på Kap Verdefrån 15 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg