Skip to main content

Vi på Prima Travel

Vi på Prima Travel har förmånen att ägna oss åt det vi tycker är det roligaste som finns: att arrangera aktiva resor för alla. Vi möter en smittande entusiasm både bland våra gäster, guider och personal på resmålen. Och vi anstränger oss för att hitta det bästa åt dig – även utanför vandringarna och cykelturerna.

Vi lever som vi lär. Inte nog med att våra egna semestrar är misstänkt lika en Prima-resa (tänk vandring, cykling och god mat i gott sällskap!), flera av oss bor dessutom utomlands, nära våra resmål. Vi lever våra resmål på ett sätt som få arrangörer gör. Det betyder att vi både har roligare och kan leverera bättre upplevelser! Samtidigt har vi en solid "base camp" i Göteborg, precis som vi alltid haft.

Lite om oss på Prima Travel:

Johan Magnusson är VD och Primas själ och hjärta. Han har lång erfarenhet i branschen och är nog en av Nordens största vandringsexperter. Förutom alla former av vandring och cykling uppskattar Johan allt det goda runtomkring, som mat, vin och gott sällskap.


Dahn Svensson är produktionschef. Han bor i Italien och befinner sig sålunda nära många av våra resmål. Han är kroniskt nyfiken och älskar att skapa nya reseupplevelser och dela med sig av dem till våra resenärer. Han gillar även fartfylld mountainbiking.


Eja Robertsson är guideansvarig och rekryterar och utbildar våra uppskattade guider. Hon bor i Chamonix och är själv en av våra mest omtyckta guider. Hon har kanske varit på flest resmål av oss alla!


 

Ulrica Hjorth sköter flyg och försäljning i Göteborg. Hon har många års erfarenhet av resebranschen, och började en gång som reseledare i franska Alperna. Skidåkning står fortfarande högt i kurs, tillsammans med segling och att bara vara ute i naturen.


Julia Magnusson är ansvarig för våra resor på egen hand. Hon har ett förflutet som säsongare i Chamonix och lockas fortfarande av Alperna och de höga bergen. Behöver vi säga att hon är en skarp skidåkare och hugad vandrare?


Maria Frimodig ser tillsammans med Julia till att alla ni som väljer att resa På egen hand får en så bra upplevelse som möjligt. Hon startade i resebranschen som reseledare och har åkt en hel del buss genom Europa och även gjort många vandringar.

Sök resa

Erbjudanden

26/11Vandring på Kap Verdefrån 15 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg