Skip to main content

Nyhetsbrev: Våryra resetips!

Prima Travel
Våryra restips!

Hej [#FIRSTNAME#],

Efter några soliga dagar i Göteborg har vi fått en försmak av våren. Vi har därför tagit fram några extra förmånliga restips i april:

Fira påsk i Andalusien! Vi har fortfarande några platser kvar på vår populära vandringsresa i södra Spanien som vi säljer för bara 9995 kr med flyg från Arlanda eller Landvetter!

Amalfikusten är som ljuvligast på våren när blomningen är som störst. Tänk att få uppleva Capri i försommarskrud!

Vi slår också gärna ett slag för den nya cykelresan i Provence med avresa 16/4.

Lockar skidåkning eller vintervandring mer så finns det några platser kvar på vår resa till Val Gardena den 25/3.

OBS! Alla resorna är redan bokningsbara på vår hemsida! På vår hemsida finns mer information om resorna med fullständiga program och resefakta.

Upplev ett roligare sätt att resa!

Johan Magnusson

Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

Prima Travel 

Vandra på Amalfikusten i vår!

Den måleriska halvön söder om Neapel har lockat resenärer i alla tider. Här vandrar vi några av Italiens vackraste leder, som Gudarnas stig. Historien är ständigt närvarande och vi går till fots till områdets kända sevärdheter som författarnas Ravello och välkända Positano. Vi gör även en fin vandring på Capri. Vårt hotell ligger ett stenkast från den fina stranden i den lilla byn Maiori. Vi bor på fina San Francesco med god mat från havet.

Sänkt pris den 15/4 från Arlanda! Endast 12.995 kr (ord. pris 14.995 kr) inklusive flyg och nästan allt!

 Läs mer»

Prima Travel
Fira påsken i Andalusien!

Ger inte namnet Andalusien ljuva associationer så säg? Tänk blå himmel, spröda mandelblomster med små vita byar utspridda i landskapet och en spännande historia. Vi njuter av solsäker vandring redan tidigt på våren. Här bor vi familjärt i den lilla bergsbyn Capileira, mitt i vandringsområdet med korta transporter. Vi vandrar i natursköna Alpujarra och bestiger Sierra Nevadas högsta berg Mulhacén.

Nu prissänkta resor den 8/4 och 15/4 från Landvetter. Pris 9995 kr

 Läs mer»

Vandring i Ligurien med Cinque Terre

Denna undersköna del av Italien bjuder på fina och omväxlande vandringar. Varje dag kan du välja mellan ett kortare och ett längre vandringsalternativ. Lederna följer kusten mellan blått hav och gröna berg, som doftar av pinje och rosmarin. Cinque Terre är namnet på fem kända byar vid kusten som man tidigare endast kunde nå till fots eller sjövägen. Vi garanterar dig förföriska vyer på denna vår mest populära vandringsresa!

Avresor i april: 15/4, 22/4, 29/4. Pris från 12.995 kr med flyg.

Psst! Den 22/4 har vi fototema med en duktig fotograf.

Läs mer»

Prima Travel

Skidresa till Val Gardena

Res med oss till Val Gardena på en härlig skidresa! Välj mellan att åka längdåkning på högplatån Seiser Alm, i kanske Alperna finaste längdspår. Eller att åka utför i skidsystemet Dolomiti Superski med 200 liftar. Den som vill prövar på nyheten vintervandring med vår guide. Vi bor på populära Hotel Touring, välkänt för våra vandrare. Här är maten alldeles för god och sängarna sköna. Hotellets fina spaavdelning lockar också efter åkningen. 

Specialpris 25/3 – 1/4:  endast 9.995 kr per person inklusive flyg från Arlanda till Innsbruck, transfer och sju nätter med frukostbuffé och  middagar i dubbelrum på Hotel Touring.

Läs mer»


Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

© info@primatravel.com 2014

www.primatravel.com

Följ oss på facebook»

Erbjudanden

29/6Vandring i Chamonixfrån 12 995:-
30/6Vandring i Bad Gasteinfrån 9 995:-
2/7Vandring i Limone Piemontefrån 12 995:-
7/7Vandring i Val Gardenafrån 13 995:-
7/7Vandring i Madonna di Campigliofrån 13 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17
412 58 Göteborg