Skip to main content

Nyhetsbrev: Sommarens bästa vandrings- och cykelresor!

Prima Travel
Sommarens bästa vandrings- och cykelresor!

Hej [#FIRSTNAME#],

Under sommaren är det främst Alperna som lockar våra vandrings- och cykelresenärer. Men vilken del av den långa bergskedjan är egentligen bäst? Många skulle nog mena att Dolomiterna i öster med de röda och spektakulära bergen är vackrast. Här ligger populära orter som Cortina d´Ampezzo och Val Gardena. Andra skulle framhålla det mäktiga Mont Blanc-massivet med Alpernas högsta topp. Här vandrar vi Tour de Mont Blanc och i Chamonix-dalen.

Men varför inte testa själv? Just nu har vi specialpris på de sista platserna till dessa fantastiska resmål.

Upplev ett roligare sätt att resa!

Johan Magnusson

Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

Prima Travel 
Vandra Tour du Mont Blanc

En klassisk vandring där vi vandrar med guide genom tre länder runt Alpernas högsta berg. Vi startar vår vandring i Les Houches utanför Chamonix och vandrar över till Italien där vi bland annat bor en natt i charmiga Courmayeur. Vi korsar sedan gränsen till Schweiz, där vi övernattar i Champex, vackert belägen vid en sjö. Vi vandrar med lätt packning och låter bagaget åka bil. Vi börjar och slutar vandringen i alpinismens huvudstad Chamonix. Ett måste för den vane vandraren!

Platser kvar på avresan den 21/7. Pris endast 14.995 kr (ord. pris 16.995 kr) Läs mer»

Prima Travel
Vandring i paradisiska Val Gardena

Här möter man blommande alpängar, ett vackert alpint panorama, fritt strövande Hafflingerhästar och därtill italiensk mat som saknar motstycke. Detta är dalen som ligger på solsidan av Alperna i italienska Sydtyrolen. Här är klimatet som bäst med sol och kristallklar luft. Vare sig du vill ströva över blomsterängarna eller ge dig på ett tufft pass är det aldrig långt till en ombonad bergsstuga med god mat. I år har vi dessutom tagit fram ett nytt veckoprogram för dig som redan har rest med oss. Det klassiska programmet finns också kvar.

Specialpris på avresorna den 8/7, 15/7 och 22/7: 13.995 kr (ord. pris 14.995 kr) Läs mer»

Vandring i Cortina d'Ampezzo

Många har upplevt de italienska Dolomiternas speciella skönhet med oss och många återvänder år efter år. Cortina d’Ampezzo är Dolomiternas största ort och känd för sina sköna omgivningar. Här ligger vackra hotell vägg i vägg med exklusiva butiker men det som drar oss hit är förstås de fina vandringarna. Vi bor centralt på historiska Hotel de la Poste alldeles vid gågatan.

Nu sänkt pris på de sista platserna i sommar: 15/7 nu endast 11.995 kr (ord. pris 13.995 kr).

Läs mer»

Prima Travel

Last call for Liguria and Cinque Terre!

Nu säljer vi ut de sista platserna i vår till vårt kanske populäraste resmål Ligurien. Denna undersköna del av Italien bjuder på fina och omväxlande vandringar. Varje dag kan du dessutom välja mellan ett kortare och ett längre vandringsalternativ. Lederna vid Cinque Terrre följer kusten mellan blått hav och gröna berg, som doftar av pinje och rosmarin. Vandringarna leder ofta fram till små vackra byar i vikarna längs den dramatiska kusten.

Avresa den 3/6 endast 9.995 kr (ord pris: 13.995 kr).

Läs mer»


Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

© info@primatravel.com 2014

www.primatravel.com

Följ oss på facebook»

Erbjudanden

29/6Vandring i Chamonixfrån 12 995:-
30/6Vandring i Bad Gasteinfrån 9 995:-
2/7Vandring i Limone Piemontefrån 12 995:-
7/7Vandring i Val Gardenafrån 13 995:-
7/7Vandring i Madonna di Campigliofrån 13 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17
412 58 Göteborg