Skip to main content

Nyhetsbrev: Resetips och sommarhälsning

Prima Travel
Resetips och sommarhälsning!

Hej [#FIRSTNAME#],

Ett bad i Döda havet? Nyss hemkommen från en resa är jag fylld av intryck. Den här gången gick jag vår nya vandring i Israel. Vandringarna är varierade och storslagna. Vi gick i öknen, längs flodraviner och i det som bokstavligt talat är bibliska landskap. Vi vandrade där Jesus faktiskt gick med sina lärjungar för 2000 år sedan! Och de historiska lagren sedan dess är svindlande. Läs mer nedan!

Kanske har du ännu inte bestämt var du skall vandra i sommar? Vi har ett fåtal platser kvar på klassiska Tour du Mont Blanc den 21/7.  Ett måste för varje seriös vandrare. Och så vill vi tipsa om några fina cykel- och vandringsresor i början av september när dagarna börjar bli kortare här i Sverige.

En varm och aktiv sommar önskar

Johan Magnusson och övriga medarbetare

Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

Prima Travel 
Vandra Tour du Mont Blanc

En klassisk vandring där vi vandrar med guide genom tre länder runt Alpernas högsta berg. Vi startar vår vandring i Les Houches utanför Chamonix och vandrar över till Italien där vi bland annat bor en natt i charmiga Courmayeur. Vi korsar sedan gränsen till Schweiz. Vi vandrar med lätt packning och låter bagaget åka bil. Vi börjar och slutar vandringen i alpinismens huvudstad Chamonix. Ett måste för den vane vandraren!

Platser kvar på avresan den 21/7. Pris endast 14.995 kr (ord. pris 15.995 kr) Läs mer»

Prima Travel
Förläng sommaren i Ligurien och Cinque Terre

Denna undersköna del av Italien bjuder på fina och omväxlande vandringar. Lederna vid Cinque Terrre följer kusten mellan blått hav och gröna berg, som doftar av pinje och rosmarin. Vandringarna leder ofta fram till små vackra byar i vikarna längs den dramatiska kusten.

Avresa den 2/9 och den 9/9 pris från 13.995 kr (ord. pris: 14.995 kr) Läs mer»

Nyhet! Vandring i Israel i Jesu fotspår

På denna unika vandringsresa följer vi i Jesu fotspår från Nasaret till Genesarets sjö. Vi vandrar i det pastorala landskapet i Galliléen och besöker många kända platser från Nya Testamentet. Senare delen av vandringen går sedan från Döda Havet upp genom den judéenska öknen. Målet är Jerusalem där vi passerar Oljeberget, Getsemane för att sedan vandra längs Via Dolorosa till Uppståndelsekyrkan. Här samlas kristna, muslimer och judar från hela världen. En vandringsresa med många intryck. 

Avresa den 18/2 och den 11/3 från Arlanda. Pris 19.995 kr. Läs mer»

Prima Travel

Sensommarcykling i Dolomiterna

Både vi och våra gäster älskar Dolomiterna. Kombinationen av spetsiga, rosaskimrande berg och frodiga blomsterängar är rent magisk. Vi börjar vår cykling i Brunico och passerar bland annat Cortina d´Ampezzo för att avsluta i Val Gardena. Tag det bästa av alpidyllen Tyrolen och lägg därtill italiensk gästfrihet och mat och idealresmålet är nära. Vår cykelresa går huvudsakligen på bilfria cykelbanor i dalarna och höjdskillnaderna är inte alltför stora.

Fåtal platser kvar den 2/9 från Arlanda. Pris: 14.995 kr (ord. pris 15.995 kr)

Läs mer»


Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

© info@primatravel.com 2014

www.primatravel.com

Följ oss på facebook»

Erbjudanden

29/6Vandring i Chamonixfrån 12 995:-
30/6Vandring i Bad Gasteinfrån 9 995:-
2/7Vandring i Limone Piemontefrån 12 995:-
7/7Vandring i Val Gardenafrån 13 995:-
7/7Vandring i Madonna di Campigliofrån 13 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17
412 58 Göteborg