Skip to main content

Nyhetsbrev: Boka vinterns vandringsresa redan idag

Prima Travel
Boka vinterns vandringsresa redan idag!

Hej [#FIRSTNAME#],

Fler och fler väljer att resa iväg när dagarna blir kortare och mörkret sänker sig över landet. Resorna under vinterhalvåret blir fullbokade tidigare och tidigare.

Kanske är vintern den skönaste tiden att resa söderut och vandra eller cykla i behaglig värme. Vi har flera resmål som kombinerar vandring eller cykel, upplevelser och sol och bad. Läs mer om dem nedan!

Vill du hellre resa sen höst eller tidig vår så är vårt bästa förslag Kanarieöarna. Den kanske vackraste och mest orörda kanarieön är La Palma. Läs mer om den nedan!

En varm och aktiv sommar önskar

Johan Magnusson och övriga medarbetare

Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

Prima Travel 
Fira nyår på Sri Lanka!

Sri Lanka är ett av de hetaste resmålen just nu. Här finns fina stränder, fantastisk natur med ett rikt djurliv, spännande vandringar och en intagande gästfrihet. Vi får under vår resa uppleva vandring i regnskog, på teplantager, den märkliga pilgrimsvandringen upp till Adam’s Peak och dessutom en safari. Det här är en riktig upplevelseresa med vandring, kultur, och spännande mat.

Platser kvar på avresan den 27/12. Pris endast 29.995 kr per person i dubbelrum inkl. flyg.

 Läs mer»

Prima Travel
Upptäck Kanarieöarnas bästa vandringsö!

La Palma är känd för sin omväxlande och dramatiska natur och sitt lugna tempo. Ön kallas för La isla bonita, den vackra ön. La Palmas högsta topp når hela 2443 meter över havet. Under ligger den bråddjupa och skogsklädda vulkankratern och vi vandrar både nere i calderan och uppe på kraterkanten. Veckan kröns med öns främsta vandringsled: Ruta de los Volcanes. Vi bor vid en av de svarta stränderna och det är aldrig långt till ett svalkande bad efter vandringen. Vi flyger med bekvämt direktflyg från Arlanda och Landvetter till La Palma! Läs mer»

Vandring i salsatakt i Karibien

Västindien är känt för sina vita stränder, blomprakt, pastellfärgade hus och avspända öbor. Vad som är mindre känt är den fina vandringen. Vi flyger direkt från Europa till Guadeloupe, där vi bor vid stranden och vandrar på de grönklädda vulkanerna. Vi tar oss sedan till grannön Dominica, Karibiens bästa vandringsö, som bjuder på vattenfall, varma källor och en dramatisk kust. Vi vandrar delar av den långa leden Waitukubuli och bor i bungalows mitt i grönskan. En vandringsresa med många intryck. 

Avresa den 30/10 från Arlanda och Landvetter Pris: 31.995 kr per person inkl. flyg.

Läs mer»

Prima Travel

Lyxig vandring på "den lyckliga ön"

Bortom badorterna är Gran Canarias inland fyllt av imponerande natur och genuint byliv. Vi håller till i öns två bästa turområden: runt Cruz de Tejeda på öns topp och i den frodiga och dramatiska Agaete-dalen på nordvästkusten. Variationen är slående när vi vandrar i dramatiska bergslandskap, genom trolska skogspartier och ut över kusten.

Vi bor lite extra bra på denna vandringsresa, på fyrstjärniga vildmarkshotellet Parador Cruz de Tejeda samt lika fyrstjärniga Roca Negra i fiskebyn Agaete.

Avresa den 22/10 från Arlanda. Pris: 14.995 kr inkl. flyg. Läs mer»


Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

© info@primatravel.com 2014

www.primatravel.com

Följ oss på facebook»

Erbjudanden

29/6Vandring i Chamonixfrån 12 995:-
30/6Vandring i Bad Gasteinfrån 9 995:-
2/7Vandring i Limone Piemontefrån 12 995:-
7/7Vandring i Val Gardenafrån 13 995:-
7/7Vandring i Madonna di Campigliofrån 13 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17
412 58 Göteborg