Skip to main content

M/S Magnifique 2

Denna 63 meter långa och 7,10 meter breda flodbåt byggdes 2016 och hyser 35 lyckligt lottade gäster. De 14 hytterna ligger på undre däck: 12 dubbelhytter (ca 11 kvm och två sängar intill varandra på golvet), 1 premiumhytt (ca 13 kvm med två sängar på golvet och en liten sittgrupp) samt 1 enkelhytt (ca 8 kvm). Alla hytter är utrustade med eget badrum med dusch och toalett. Sängarna är bekväma med riktiga fjädermadrasser. Luftkonditioneringen är individuellt ställbar. Alla hytterna har ventilfönster som av säkerhetsskäl inte kan öppnas. Hytterna ståtar också med wifi, platt-TV med satellitkanaler, ett litet kassaskåp och hårtork. På förfrågan kan vissa hytter förses med en tredje extrabädd över de andra två sängarna. 

Övre däck har 4 eleganta sviter med ett två meter brett fönster (en del av fönstret kan öppnas). Förutom bekväma sängar och egna badrum har dessa rymliga hytter på ca 14 kvm varsin sittgrupp.

Övre däck inhyser också allmänutrymmena med en smakfullt inredd salong, bar, loung med wide screen-TV, stora fönster och wifi (begränsad datamängd). De stora fönstren ger en panoramavy över omgivningarna. Soldäcket är delvis takförsett och har stolar och bord. Ett cykelskjul finns på främre däck.

Sök resa

Attribut

TV Ja
Telefon Ja
Safe Ja
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja