Skip to main content

M/S Magnifique 2 (Hotellklass: 4 stjärnor)

Denna 63 meter långa och 7,10 meter breda flodbåt byggdes 2016 och hyser 35 lyckligt lottade gäster. Båten har 13 hytter på undre däck och 4 eleganta sviter på övre däck. Alla hytter är utrustade med eget badrum med dusch och toalett. Sängarna är bekväma med riktiga fjädermadrasser. Luftkonditioneringen är individuellt ställbar. Alla hytterna har ventilfönster som av säkerhetsskäl inte kan öppnas. Hytterna ståtar också med wifi, platt-TV med satellitkanaler, ett litet kassaskåp och hårtork. Fönstrena i sviterna kan öppnas delvis. På förfrågan kan vissa hytter förses med en tredje extrabädd över de andra två sängarna. 

Övre däck inhyser allmänutrymmena med en smakfullt inredd salong, bar, loung med wide screen-TV, stora fönster och wifi (begränsad datamängd). De stora fönstren ger en panoramavy över omgivningarna. Soldäcket är delvis takförsett och har stolar och bord. Ett cykelskjul finns på främre däck.

På Magnifique II kan du välja mellan tre olika hyttkategorier:

  • Twinhytt: 11 kvm, två separata sängar som står bredvid varandra. Ej öppningsbara fönster.
  • Twinhytt Premium: 13 kvm, två separata sängar som står bredvid varandra samt en liten soffgrupp. Ej öppningsbart fönster.
  • Svit på övre däck: 14 kvm, två separata sängar som står brevid varandra, en liten soffgrupp och stora panoramafönster varav delar kan öppnas. 

Sök resa

Bilder

Attribut

TV Ja
Telefon Ja
Safe Ja
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja

Erbjudanden

22/12Vandring på Teneriffa på egen hand, utan flygfrån 10 495:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen handfrån 18 995:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen handfrån 18 995:-
29/12Vandring på Teneriffa på egen hand, utan flygfrån 10 495:-
29/12Vandring på Teneriffa på egen handfrån 18 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg