Skip to main content

MS Gamle Salten

MS Gamle Salten byggdes 1953 och gick först som avlösningsfartyg på Hurtigrutten. Efter att en tid ha varit ett skolskepp restaurerades båten och köptes sedan av rederiet Saltens 2008. Sedan ett par år går båten längs Nordnorges kust på turer med vandring, cykel och skidåkning som tema.

Båten har 19 dubbelhytter och 6 enkelhytter. Hytterna är enkla med handfat, garderob, AC, soffa och eluttag. Dusch och WC i korridoren. Dubbelhytterna har en våningssäng medan enkelhytterna har en säng.

Maten ombord är något alldeles extra. Genom ett samarbete med norska kocklandslaget så presentar vi menyn Arctic Adventure Cuisine där man tar till vara på de fantastiska råvaror som området erbjuder.

Matsalen är vackert inredd i nostalgisk stil med vackra träslag och stora fönster. Det finns även tre salonger till att umgås i. Klädseln ombord är casual så jeans, tröja eller fleece passar bra.

Sök resa

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
31/7Utan flyg/transferBåtvandring i Nordnorge, utan flygresa 619 995:-Boka
31/7ArlandaBåtvandring i Nordnorge424 995:-Boka
31/7GöteborgBåtvandring i NordnorgeMer än 824 995:-Boka