Skip to main content

Längdskidresor

När sommarens vandring och cykling känns långt borta spänner vi på längdskidorna och ger oss ut på safari i vinterlandskapet. Vi njuter som vanligt av skön motion i stor natur, mysiga hotell och god mat i gott sällskap.

På våra längskidresor förflyttar vi denna nordiska aktivitet till Europas vackraste bergsområden. Vi upptäcker vinterlandskapet för egen maskin på de många och fina spåren. Du kan ta med egna skidor eller hyra på plats. Vallarum finns alltid på hotellet. Vår klassiker går till italienska Dolomiterna där en veckas längdskidåkning i Alperna avslutas med "Italiens Vasalopp": Marcialonga.

Njut av vår fotografs fotoalbum "Across the Alps" här!

Sök resa

Längdskidresa i Dolomiterna med Marcialonga

Vår populära längdskidsafari i Alpernas vackraste område. - Följ med på en längdskidresa där åker vi åker de vackraste spåren i undersköna Dolomiterna. Veckan avslutas med Italiens svar på Vasaloppet: klassiska Marcialonga som bjuder på 70 km folkfest genom små mysiga byar. Du kan antingen delta i tävlingen eller bara heja på. Vi bor centralt i Moena och njuter av goda middagar på kvällen efter att musklerna har mjuknat i bastun. På programmet under veckan står kända längdåkningsområ...