Skip to main content

Hotell Vandring på Gran Canaria (Hotellklass: 4 stjärnor)

Vi har valt ut två hotell med bästa utgångsläge för öns finaste vandringar:

Hotel Las Tirajanas****

Första delen av veckan bor vi på detta fina hotell som ligger i Gran Canarias inre. Närmare bestämt på den södra, soliga sidan av öns topp, strax utanför byn San Bartolomé de Tirajana. Byggnaden tronar på en kulle med utsikt åt alla håll över de dramatiska bergssidorna. Hotellet är byggt i rustik kolonial stil med trä och lokal lavasten. De klassiskt inredda rummen är rymliga och fräscha och har alla bekvämligheter. Det finns bar och utomhuspool där man gärna smälter dagens upplevelser tillsammans. Det finns också en spaavdelning för trötta benmuskler, samt en egen restaurang där vi äter på kvällarna.

Hotel Puerto de las Nieves****

Sista delen av veckan bor vi på öns vilda nordvästkust, strax utanför Agaete. Agaete är en alltigenom äkta kanarisk by och Kanarieöarnas enda pueblo blanco (vitkalkade by). Här finns flera caféer och en avspänd atmosfär som inte störs av några hotellbyggen eller krimskramsbutiker. Vårt hotell ligger nere vid vattnet i den lilla levande fiskehamnen Puerto de las Nieves, där dagens fångst serveras på flera restauranger vid vattnet, så kallade confradías. Inte långt därifrån ligger de unika havsbassängerna som huggits ut ur vulkanklipporna. Upp från kusten sträcker sig den djupa och grönskande Agaete-dalen som vi gör ett par fina vandringar i.

 

Sök resa

Bilder

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
2020-11-21Utan flyg/transferVandring på Gran Canaria212 495:-BokaMer information
2020-11-21ArlandaVandring på Gran CanariaJa15 995:-BokaMer information
2020-11-21LandvetterVandring på Gran Canaria515 995:-BokaMer information

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg