Skip to main content

Hotell Vandring i Provence på egen hand

Hotel le Mediterranée**

I Hyères välkomnas vi av svenska Niklas, född i Luleå men numera bosatt i Hyères och ägare till detta charmiga lilla hotell. Rummen är enkla och fräscha, vart och ett med sin egen stil. Det finns en bar och en terass i anknytning till receptionen. Middagarna äter man utanför hotellet. Hotellet ligger strax utanför Hyeres centrum och cirka 300 meter från vattnet med stränder och Hyeres hamn på gångavstånd. I småbåtshamnen finns det ett flertal restauranger för något svalkande att dricka eller en bit mat.

Hotel Le Provence

I Palud-sur-Verdon bor vi på charmiga Hotel le Provence. Hotellet ligger centralt i la Palud, nära till affär och barer. Byn är en perfekt utgångspunkt för våra vandringar. På le Provence bor vi i dubbel eller singelrum med eget badrum. Hotellet är enkelt men fräscht och stämningen är familjär. Det finns bar och restaurang och även en trevlig uteserving. Gratis parkering bredvid hotellet. 

Sök resa

Bilder

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
2020-09-26Utan flyg/transferVandring i Provence på egen hand, utan flyg/transfer7 995:-BokaMer information
2020-09-26ArlandaVandring i Provence på egen hand11 495:-BokaMer information
2020-09-26KastrupVandring i Provence på egen hand11 495:-BokaMer information
2020-09-26LandvetterVandring i Provence på egen hand11 495:-BokaMer information

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg