Skip to main content

Hotell på Topptur Teneriffa

Under vandringsveckan på Teneriffa bor vi på två fina hotell:

Hotel Vallemar

Detta hotell gäller för 2018 års resor. Med bästa läge på strandpromenaden och intill Puerto de la Cruz vackra stadskärna ligger vårt fyrstjärniga, familjeägda hotell. Många av råvarorna på frukostbordet kommer från familjens egna gård Finca la Vizcaína i Valle de Guerra. På taket ligger en stor, nyrenoverad terrass med pool och havsutsikt. Du kan även välja till havsutsikt på rummet. Själva rummen är rymliga och elegant inredda och här saknas ingenting.

Hotel H10 Tenerife Playa

Detta hotell gäller för 2019 års resor. Detta välutrustade hotell ligger med bästa läge på strandpromenaden, nära Puerto de la Cruz vackra stadskärna, stränderna och det konstnärliga poolomårdet Lago Martianez. I den lummiga trädgården finns flera pooler varav en är uppvärmd. Restaurangen serverar en rik buffé till frukost och middag. Alla rum har balkong och du kan välja till havsutsikt mot tillägg.

Parador de las Cañadas

För att slippa långa transporter inför toppbestigningen av Teide bor vi de sista två nätterna i Cañadas-öknens enda byggnad. Här ligger ett unikt vildmarkshotell med hög komfort, bra restaurang och troligen den bästa stjärnhimlen av alla våra hotell! Många astronomiska observatorier ligger här i närheten. Paradores är en spansk hotellkedja som enbart äger karaktäristiska hotell av kulturellt värde eller i speciella miljöer. Rummen är rymliga och har allihop eget badrum. Hotellet har restaurang, lounge, bar och ett externt café.

Sök resa

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
10/3Utan flyg/transferTopptur Teneriffa, utan flyg/transfer411 495:-Boka
10/3ArlandaTopptur TeneriffaMer än 815 495:-Boka
10/3LandvetterTopptur TeneriffaMer än 815 495:-Boka