Skip to main content

2019: Hotell Kustvandring på Costa Brava (Hotellklass: 4 stjärnor)

För att få ut det mesta av kusten och minimera transporterna har vi valt att bo på två ställen. Den södra delen tar vi oss an från mysiga Calella de Palafrugell, medan vi avslutar veckan på norra Costa Brava i självaste Cadaqués, kustens kanske finaste by.

Hotel Alga****

I Calella de Palafrugell i hjärtat av Costa Brava bor vi på omtyckta Hotel Alga. Hotellet är fräscht och modernt och bjuder på pool och bra restaurang, parat med strandnära läge. Det är nära till bylivet med barer, butiker och de botaniska trädgårdarna.

Hotel Playa Sol****

I bohemiska Cadaqués bor vi på detta stiliga och nyrenoverade hotell alldeles vid en liten strand där fiskebåtarna ligger uppdragna. Inredningen är fräsch och avspänd, och vi njuter även av trädgården med uppvärmd pool och jacuzzi. Framför hotellet ligger panoramabaren med utsikt över Cadaqués och bukten. Dubbelrummen har antingen utsikt över bukten eller trädgården (de med havsutsikt går till de först bokade). Enkelrummen har balkong men ingen utsikt.

Sök resa

Attribut

TV Ja
Telefon Ja
Minibar Ja
Safe Ja
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
24h reception Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pool Ja
Internet Ja
Parkering Ja

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
2019-09-28Utan flyg/transferKustvandring på Costa Brava, utan flyg/transferFullt13 995:-Fullt
2019-09-28ArlandaKustvandring på Costa BravaFullt16 995:-Fullt

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg