Skip to main content

Hotell Mountainbike Via del Sale

Grand Hotel Principe****

Detta välutrustade hotell ligger högst upp i Limone, alldeles intill kabinbanan och byns mest välförsedda sportbutik Bottero. Här njuter vi av fyrstjärnig komfort och kopplar gärna av vid poolen i den privata trädgården, med utsikt över de omgivande bergen. Man är även välkommen att mjuka upp musklerna i bastun (gratis för våra gäster). Det finns också en trevlig bar och egen restaurang. Rummen bjuder på all komfort och gratis wi-fi finns i hela byggnaden. Limones bykärna ligger fem minuters promenad nedför backen.

Rifugio Don Barbera

Denna mysiga bergshytta ligger mitt i vildmarken längs Via del Sale, vid Colle dei Signori. Här bor vi en natt i flerbäddsrum med delade badrum. Frukost och lunch ingår. Filtar och kuddar finns men du behöver ta med dig egna sovlakan och handduk.

Albergo Santo Spirito

I Molini di Triora bor vi åter i dubbel- och enkelrum med egna badrum. Hotellet grundades redan 1897. Här serveras vi både middag och frukost.

Hotel Belsoggiorno***

Vårt hemtrevliga hotell i Sanremo drivs av en svensk-italiensk familj och byggdes en gång av Alfred Nobel. Det var droskkuskarna som inhystes här och de trivdes så bra att de gärna avstod från lön för att få njuta av läget, servicen och den goda maten. Belsoggiorno betyder "vackra vistelser" och de nya ägarna för stolt traditionen vidare. Rummen är nyrenoverade med en blinkning åt Medelhavet, och i den egna restaurangen Balzari gör de två kockarna sitt bästa för att låta oss uppleva det liguriska köket. Nedanför ligger en fin sandstrand och Sanremos gamla stadskärna ligger tio minuters promenad bort, längs den palmkantade strandpromenaden. Man kan även låna en cykel för att ta en tur på den fina cykelvägen som föjer kusten där tåget gick förr. Hotellet har 36 rum, alla välutrustade med gratis wi-fi, badrum, hårtork, LDC-TV, minibar och kassaskåp.

Sök resa

Bilder

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg