Casas do Moinho

I Odeceixe bor vi på detta trevliga hotell 200 meter från centrum. Byggnaderna går i traditionell stil medan inredningen är modern och ombonad. Rummen har eget badrum och luftkonditionering samt en liten terrass. Utanför finns en pool och en trädgård med utsikt över omgivningarna. Hotellet serverar frukost men på kvällarna äter vi ute på olika restauranger i byn.

Duna Parque Beach Club

I Vilanova de Milfontes skämmer vi bort oss på denna välutrustade anläggning med pool och rymliga rum. Rummen är fräscht inredda, självfallet med eget badrum. Läget är priviligerat nära strand och by.

Quinta do Moinho de Vento

Avresorna 16 och 30 september 2017 bor vi istället på detta trevliga boende i Vilanova de Milfontes. Här är mysfaktorn hög med låga byggnader, en frodig trädgård och pool som väntar efter vandringen. Stranden ligger 900 m bort. Vi serveras en god frukost men äter middagarna ute på restaurang.

Både orterna och hotellen är små, vilket gör att vi vissa veckor kan komma att använda oss av alternativa boenden. Vi gör alltid vårt bästa för att hitta likvärdiga alternativ.