Hotell Lätt cykling vid Gardasjön

Vi bor på två olika hotell under resan, ett i Peschiera del Garda vid sjöns södra strand, och ett längst norrut i Riva del Garda. Härifrån gör vi rundturer på cykel i omgivningarna och får på så sätt se Gardasjöns alla ansikten.

Hotel Acquadolce***

Vi börjar resan vid Gardasjöns södra strand, i Peschiera del Garda. Här bor vi nära den befästa staden alldeles vid vattnet. Hotellet är trevligt inrett och håller god medelklass och erbjuder frukost och middag. Alla rum har ett uppfriskande blomstertema och balkong med utsikt antingen direkt mot sjön eller med sidoutsikt. På taket finns en skön solterrass med jacuzzi att koppla av på.

Hotel Luise****

Vi har valt ut ett trivsamt designhotell med bästa läge mellan Rivas stadskärna och de fina stränderna. Rummen är fräscha och välutrustade och hela hotellet fyllt av intressanta dekorationer med resetema. På baksidan finns en stor trädgård med pool och lounge-hörnor. Den egna restaurangen är utmärkt och erbjuder en rik frukostbuffé och bordsservering till middag. Det tar fem minuter att promenera till stranden och tio minuter till Rivas gamla stad.

Bilder

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
2020-09-19Utan flyg/transferLätt cykling vid Gardasjön, utan flyg/transfer116 995:-BokaMer information
2020-09-19ArlandaLätt cykling vid Gardasjön119 995:-BokaMer information
2020-09-26ArlandaLätt cykling vid GardasjönFullt18 995:-FulltMer information