Skip to main content

Hotell Cykla mellan italienska vingårdar

Ca' del Poggio****

Mellan Conegliano och Valdobbiadene bor vi en natt på detta lyxiga lanthotell, som ligger med utsikt över de vinklädda kullarna. Den egna restaurangen är specialicerad på fisk, som passar så bra ihop med Prosecco. Hotellet välkomnar speciellt cyklister.

Agriturismo El Pendola

I Valpolicella bor vi som sig bör på en äkta italiensk agriturismo, dvs en lantgård med egen vintillverkning, pool och personligt inredda rum. Det är här hemma hos familjen vi hittar den största gästfriheten och den godaste maten. Agriturismon ligger bokstavligen mitt bland vinrankorna i utkanten av vinbyn Fumane. Alla rum har eget bad/wc.

Cascina Clarabella

Även i Franciacorta bor vi på en agriturismo. Den ligger alldeles vid den fina cykelvägen vi valt, i hjärtat av vinområdet. Här bor vi i rymliga rum med eget bad/wc på en anläggning med trädgård, veranda och restaurang. Gården tillverkar biologiska viner, olivolja och honung.

Sök resa

Bilder

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
2020-09-01Utan flyg/transferCykla mellan italienska vingårdar, utan flyg/transfer212 495:-BokaMer information
2020-09-01ArlandaCykla mellan italienska vingårdar214 995:-BokaMer information

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg