Vi bor på fyra olika hotell av bra klass på vår cykelresa genom Dolomiterna:

I den lilla lantbyn San Lorenzo di Sebato, 3 km från Brunico, bor vi på lilla familjeägda Gasthof Sonne**. Läget är centralt och rummen nyrenoverade och fräscha. Alla rum har eget bad/wc.

Vildmarkshotellet vid Lago di Braies*** är lite av en upplevelse. Hotellet ligger ensligt beläget vid den vackra sjön, som omringas av branta dolomitberg. Här bor vi en natt i dubbel- eller enkelrum med delat badrum.

I centrala Cortina d’Ampezzo bor vi med bästa läge på ett av stans mest anrika hotell. Fyrstjärniga Hotel de la Poste**** ligger mittemot kyrkan i den bilfria zonen. Här har såväl svenska kungafamiljen som kungen av Jordanien bott genom historien. Byggnaden där postdiligenserna en gång stannade hyser nu ett hotell listat bland "Locali storici d'Italia", dvs en av landets historiska inrättningar. Rummen är individuellt inredda och har eget bad/wc.

I Selva di Val Gardena bor vi på centralt belägna Hotel Des Alpes***. Hotellet håller hög klass och har fina rum med bad/wc, restaurang som serverar tyrolska specialiteter samt en trevlig trädgård att koppla av i.