Skip to main content

Hotel Quinta da Penha de Franca (Hotellklass: 4 stjärnor)

Detta hemtrevliga och familjeägda hotell ligger nära havet bara tio minuters promenad från Funchals stadskärna. Hotellet utgör hjärtat av en gammal lantgård och även de nya byggnaderna går i historisk, lokal stil. Allt är inbäddat i en tropisk trädgård med pool. Rummen är rymliga och har balkong eller terrass. De har utsikt antingen mot havet eller trädgården. Hotellet har bar, lounge och restaurang med bordsservering, och det finns också möjlighet till en skön massage efter vandringen. Det finns inga stränder i denna del av Funchal men man når havet till fots genom systerhotellet França Mar.

Avresan 27 oktober 2018 bor hela gruppen på França Mar med seaside-läge. Mar ligger nedanför Quintan precis vid havet och nås via en kort gångbro från trädgården. Alla rum har balkong och havsutsikt. Frukosten intas på Mar medan middagarna äts uppe på Quintan. Quintans alla faciliteter står till ert förfogande (trädgård, pool, bar och övriga allmänutrymmen).

Sök resa

Attribut

TV Ja
Telefon Ja
Minibar Ja
Safe Ja
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
24h reception Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pool Ja
Internet Ja
Parkering Ja

Karta

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
29/10Utan flyg/transferVandring på Madeira, utan flyg/transfer411 995:-Boka
29/10ArlandaVandring på MadeiraMer än 815 995:-Boka