Skip to main content

Hotel Laurino (Hotellklass: 3+ stjärnor)

Vi bor på fina Hotel Laurino, centralt beläget i Moena. Här i hjärtat av Marcialongas centralort är det nära till skidspåren, butiker och mysiga caféer. Rummen är rymliga, fräscha och välutrustade, och de flesta har balkong (först till kvarn gäller). Du kan i bokningen välja mellan Classic-rum och Superior-rum. Superior-rummen håller fyrstjärnig standard, är lite större och har badrum med antingen ångbad eller bubbelbadkar. Alla enkelrum är av trestjärnig Classic-standard. Det finns också en gemensam relaxavdelning med bastu på hotellet. I restaurangen dukas en generös frukostbuffé och goda trerättersmiddagar upp för hungriga skidåkare. Hotellet har ett litet rum för vallning samt tvättservice. 

Hotellets namn anspelar på kung Laurino, en sagofigur legenden om hur de rosa Dolomiterna fick sin färg: Dvärgkungen Laurinos rike var en rosenträdgård som lyste röd vida kring. Välbärgad och fredlig önskade Laurino bara en sak: den sköna prinsessan Simildas hand i äktenskap. När Similda tackar nej använder sig Laurino av magi för att kidnappa henne och håller henne fången i sju år i sitt rike, tills hennes bröder finner riket tack vare rosornas glöd, och räddar henne. Förbittrad över att det var rosorna som ledde fienden in i hans rike kastar Laurino en förbannelse över rosenträdgården som förvandlar den till sten, och han förbjuder den att visa sig vare sig dag eller natt. Men han glömde att inkludera gryningen och skymningen i sin förbannelse, så därför lyser hans rosengård upp vid varje soluppgång och solnedgång, massivet som nu heter Rosengarten/Catinaccio.

Sök resa

Attribut

TV Ja
Telefon Ja
Safe Ja
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pool Ja
Internet Ja
Parkering Ja

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
20/1Utan flyg/transferLängdskidresa i Dolomiterna med Marcialonga, utan flyg/transferMer än 811 995:-Boka
20/1ArlandaLängdskidresa i Dolomiterna med MarcialongaMer än 814 995:-Boka
20/1LandvetterLängdskidresa i Dolomiterna med Marcialonga815 995:-Boka