Skip to main content

Flyg och transfer

Flygtider

Angivna flygtider är preliminära tills avreseinformationen med flygbiljetter skickas ut, cirka två veckor före avresa. Större ändringar meddelas separat. Kontrollera aktuella tider med oss innan ni bokar eventuella anslutningar. Observera att vi inte kan ersätta anslutningar som inte längre passar om våra flygtider skulle förändras.

På flygplatsen

Flygbiljetten är oftast en e-biljett/e-ticket. På denna finns ett bokningsnummer som du kan checka in med, antingen vid incheckningsdisken eller i incheckningsautomaterna som finns på flygplatsen. Du kan även checka in i förväg på flygbolagets hemsida. Val av sittplats gör du själv vid incheckningen.
Incheckningen öppnar normalt två timmar före avgång, och stänger 40 minuter före. Tänk på att säkerhetskontrollen kan ta tid. Bagagevikterna anges i avreseinformationen.

Transfer

Då transfer ingår möter Prima Travels guide eller representant er på ankomstflygplatsen och tar er till hotellet.

Resa utan flyg/transfer

Många vill boka sin flygresa själva för att få större flexibilitet. Om du bokar resan utan flyg och transfer ansluter du till resan på första hotellet. På gruppresor med gemensam transferbuss kan transfer från och till flygplatsen läggas till på förfrågan. Vi bjuder på den men du måste boka den i förväg med oss och meddela dina flightnummer. Du behöver infinna dig i ankomsthallen senast samma tid som vårt flyg landar, och själv leta upp vår guide eller busschaufför. Guiden har det telefonnummer som du angivit i bokningen, så se till att telefonen är på. Gruppen väntar inte på försenade resenärer som ordnat eget flyg. Vi tar inte heller ansvar för missade flyg eller ändringar som gör att transfern inte längre passar. Om vår resa skulle ställas in ersätter vi inte egenbokade anslutningar. Boka därför biljetter som kan ändras eller avbokas!

Sök resa

Erbjudanden

26/9Lätt vandring på Menorcafrån 14 995:-
8/10Lätt vandring på Menorcafrån 14 995:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen hand, utan flygfrån 10 495:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen handfrån 18 995:-
22/12Vandring på Teneriffa på egen handfrån 18 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg