Skip to main content

Flyg och buss

Flygtider

Angivna flygtider är preliminära tills avreseinformationen med flygbiljetter skickas ut, cirka två veckor före avresa. Större ändringar meddelas separat. Kontrollera aktuella tider med oss innan ni bokar eventuella anslutningar. Observera att vi inte kan ersätta anslutningar som inte längre passar om våra flygtider skulle förändras.

På flygplatsen

Flygbiljetten är oftast en e-biljett/e-ticket. På denna finns ett bokningsnummer som du kan checka in med, antingen vid incheckningsdisken eller i incheckningsautomaterna som finns på flygplatsen. Du kan även checka in i förväg på flygbolagets hemsida. Val av sittplats gör du själv vid incheckningen.
Incheckningen öppnar normalt två timmar före avgång, och stänger 40 minuter före. Tänk på att säkerhetskontrollen kan ta tid. Bagagevikterna anges i avreseinformationen.

Transfer

Då transfer ingår möter Prima Travels guide eller representant er på ankomstflygplatsen och tar er till hotellet.

Resa utan flyg/transfer

Många vill boka sin flygresa själva för att få större flexibilitet. Om du bokar resan utan flyg och transfer ansluter du till resan på första hotellet. På gruppresor med gemensam transferbuss kan transfer från och till flygplatsen läggas till på förfrågan. Vi bjuder på den men du måste boka den i förväg med oss och meddela dina flightnummer. Du behöver infinna dig i ankomsthallen senast samma tid som vårt flyg landar, och själv leta upp vår guide eller busschaufför. Guiden har det telefonnummer som du angivit i bokningen, så se till att telefonen är på. Gruppen väntar inte på försenade resenärer som ordnat eget flyg. Vi tar inte heller ansvar för missade flyg eller ändringar som gör att transfern inte längre passar. Om vår resa skulle ställas in ersätter vi inte egenbokade anslutningar. Boka därför biljetter som kan ändras eller avbokas!

Bussresa från Sverige

En avkopplande resa

Våra bussresor är inga prövande nonstop-resor utan vi övernattar i norra Tyskland på ett trevligt hotell både på ut- och hemresan. Er svenska reseledare möter er ombord på bussen och följer gruppen under hela veckan.

Bussarna

Vi åker i moderna turistbussar med erfarna chaufförer.

Bagage

Inne i bussen får endast handbagage medföras. Packa en separat väska för övernattningen i Tyskland. Förvara alltid passet väl åtkomligt i handbagaget. Tänk på att ni själva ansvarar för ert bagage. Märk gärna era väskor med namn.

Resväg

Från Malmö åker vi ut via Öresundsbron till Själland och sedan till Tyskland. Här ges det tillfälle att äta mat ombord på färjan. På kvällen är vi framme vid vårt övernattningshotell där middagen väntar. Efter frukost tar vi oss ner via Nürnberg, München och Innsbruck till vårt mål i Alperna. Vi beräknar vara framme på kvällen innan middagen.

Sök resa

Erbjudanden

6/4Båtcykling längs Mosel från Koblenz till Saarburg utan flygfrån 6 995:-
6/4Båtcykling längs Mosel från Koblenz till Saarburgfrån 10 995:-
6/4Båtcykling längs Mosel från Koblenz till Saarburgfrån 10 995:-
6/4Båtcykling längs Mosel från Koblenz till Saarburgfrån 10 995:-
13/4Båtcykling längs Mosel från Saarburg till Koblenz utan flygfrån 7 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Fabriksgatan 13
412 50 Göteborg