Skip to main content

Fler nyheter

 • Sista minuten flygstolar!

  2019-02-15

  Ibland har vi förmånliga flygstolar till våra olika resmål som du kan boka utan tillhörande paketresa. Då ingår flyg tur/retur och alla skatter. Just nu har vi flyg från Arlanda och Landvetter till våra finaste Atlantöar Madeira, Teneriffa, Gran Canaria och La Palma i vår. Få platser och först till kvarn gäller! Boka här

 • Nu klimatkompenserar vi alla våra resor!

  2019-02-12

  Efter att i många år ha stött WWF för bevarandet av vår vackra värld, klimatkompenserar vi nu i samarbete med South Pole alla våra resor. Och då inte bara flygresan utan även landtransporter, måltider som ingår i programmet samt boende.

  Detta för att du ska kunna vandra och cykla med gott samvete, och för att våra barn överhuvudtaget ska kunna göra det.

  Läs mer här!

 • Vagabond: 10 anledningar till varför du borde vandra på din nästa resa

  2018-02-14

  Vi kunde inte sagt det bättre själva! Läs tidningen Vagabonds artikel med 10 anledningar till varför du borde vandra på din nästa resa. Här finns några självklarheter och flera mer överraskande anledningar...

  Läs artikeln här

   

 • Nyhet: Vandring i Baskien

  2018-01-12

  En av årets bokstavligen talat läckraste nyheter är vår Vandring i Baskien i norra Spanien. Följ med vår Baskienexpert Jakob på upptäcktsfärd i detta mytomspunna landskap vid Spaniens Atlantkust. Vi vandrar både i spanska och franska Baskien och gottar oss med pitxos, gourmetmiddagar och privata gastronomiska sällskap. En riktig gourmetresa med härlig vandring!

  Läs mer och boka här

 • Världens bästa resmål enligt "Oscar"!

  2017-10-03

  Portugal har utsetts till världens bästa resmål på resebranschens egna Oscarsgala, World Travel Awards. Vid den europeiska deltävlingen som gick av stapeln i Sankt Petersburg den 30:e september kammade Portugal hem 37 priser totalt. Varför inte vandra eller cykla med oss i Europas "hetaste" land nästa år?

  Resorna är bokningsbara i november.

Erbjudanden

3/3Vandring på Kap Verdefrån 18 995:-
7/3Vandring på Madeirafrån 15 495:-
9/5Vandring på Korsikafrån 15 495:-
9/5Vandring på Korsikafrån 16 495:-
9/5Vandring på Korsikafrån 16 495:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg