Fler nyheter

 • Nyhetsbrev: Boka vinterns vandringsresa redan idag

  2017-07-06

  Prima Travel
  Boka vinterns vandringsresa redan idag!

  Hej [#FIRSTNAME#],

  Fler och fler väljer att resa iväg när dagarna blir kortare och mörkret sänker sig över landet. Resorna under vinterhalvåret blir fullbokade tidigare och tidigare.

  Kanske är vintern den skönaste tiden att resa söderut och vandra eller cykla i behaglig värme. Vi har flera resmål som kombinerar vandring eller cykel, upplevelser och sol och bad. Läs mer om dem nedan!

  Vill du hellre resa sen höst eller tidig vår så är vårt bästa förslag Kanarieöarna. Den kanske vackraste och mest orörda kanarieön är La Palma. Läs mer om den nedan!

  En varm och aktiv sommar önskar

  Johan Magnusson och övriga medarbetare

  Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

  Prima Travel 
  Fira nyår på Sri Lanka!

  Sri Lanka är ett av de hetaste resmålen just nu. Här finns fina stränder, fantastisk natur med ett rikt djurliv, spännande vandringar och en intagande gästfrihet. Vi får under vår resa uppleva vandring i regnskog, på teplantager, den märkliga pilgrimsvandringen upp till Adam’s Peak och dessutom en safari. Det här är en riktig upplevelseresa med vandring, kultur, och spännande mat.

  Platser kvar på avresan den 27/12. Pris endast 29.995 kr per person i dubbelrum inkl. flyg.

   Läs mer»

  Prima Travel
  Upptäck Kanarieöarnas bästa vandringsö!

  La Palma är känd för sin omväxlande och dramatiska natur och sitt lugna tempo. Ön kallas för La isla bonita, den vackra ön. La Palmas högsta topp når hela 2443 meter över havet. Under ligger den bråddjupa och skogsklädda vulkankratern och vi vandrar både nere i calderan och uppe på kraterkanten. Veckan kröns med öns främsta vandringsled: Ruta de los Volcanes. Vi bor vid en av de svarta stränderna och det är aldrig långt till ett svalkande bad efter vandringen. Vi flyger med bekvämt direktflyg från Arlanda och Landvetter till La Palma! Läs mer»

  Vandring i salsatakt i Karibien

  Västindien är känt för sina vita stränder, blomprakt, pastellfärgade hus och avspända öbor. Vad som är mindre känt är den fina vandringen. Vi flyger direkt från Europa till Guadeloupe, där vi bor vid stranden och vandrar på de grönklädda vulkanerna. Vi tar oss sedan till grannön Dominica, Karibiens bästa vandringsö, som bjuder på vattenfall, varma källor och en dramatisk kust. Vi vandrar delar av den långa leden Waitukubuli och bor i bungalows mitt i grönskan. En vandringsresa med många intryck. 

  Avresa den 30/10 från Arlanda och Landvetter Pris: 31.995 kr per person inkl. flyg.

  Läs mer»

  Prima Travel

  Lyxig vandring på "den lyckliga ön"

  Bortom badorterna är Gran Canarias inland fyllt av imponerande natur och genuint byliv. Vi håller till i öns två bästa turområden: runt Cruz de Tejeda på öns topp och i den frodiga och dramatiska Agaete-dalen på nordvästkusten. Variationen är slående när vi vandrar i dramatiska bergslandskap, genom trolska skogspartier och ut över kusten.

  Vi bor lite extra bra på denna vandringsresa, på fyrstjärniga vildmarkshotellet Parador Cruz de Tejeda samt lika fyrstjärniga Roca Negra i fiskebyn Agaete.

  Avresa den 22/10 från Arlanda. Pris: 14.995 kr inkl. flyg. Läs mer»


  Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
  412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

  © info@primatravel.com 2014

  www.primatravel.com

  Följ oss på facebook»
 • Nyhetsbrev: Resetips och sommarhälsning

  2017-06-29

  Prima Travel
  Resetips och sommarhälsning!

  Hej [#FIRSTNAME#],

  Ett bad i Döda havet? Nyss hemkommen från en resa är jag fylld av intryck. Den här gången gick jag vår nya vandring i Israel. Vandringarna är varierade och storslagna. Vi gick i öknen, längs flodraviner och i det som bokstavligt talat är bibliska landskap. Vi vandrade där Jesus faktiskt gick med sina lärjungar för 2000 år sedan! Och de historiska lagren sedan dess är svindlande. Läs mer nedan!

  Kanske har du ännu inte bestämt var du skall vandra i sommar? Vi har ett fåtal platser kvar på klassiska Tour du Mont Blanc den 21/7.  Ett måste för varje seriös vandrare. Och så vill vi tipsa om några fina cykel- och vandringsresor i början av september när dagarna börjar bli kortare här i Sverige.

  En varm och aktiv sommar önskar

  Johan Magnusson och övriga medarbetare

  Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

  Prima Travel 
  Vandra Tour du Mont Blanc

  En klassisk vandring där vi vandrar med guide genom tre länder runt Alpernas högsta berg. Vi startar vår vandring i Les Houches utanför Chamonix och vandrar över till Italien där vi bland annat bor en natt i charmiga Courmayeur. Vi korsar sedan gränsen till Schweiz. Vi vandrar med lätt packning och låter bagaget åka bil. Vi börjar och slutar vandringen i alpinismens huvudstad Chamonix. Ett måste för den vane vandraren!

  Platser kvar på avresan den 21/7. Pris endast 14.995 kr (ord. pris 15.995 kr) Läs mer»

  Prima Travel
  Förläng sommaren i Ligurien och Cinque Terre

  Denna undersköna del av Italien bjuder på fina och omväxlande vandringar. Lederna vid Cinque Terrre följer kusten mellan blått hav och gröna berg, som doftar av pinje och rosmarin. Vandringarna leder ofta fram till små vackra byar i vikarna längs den dramatiska kusten.

  Avresa den 2/9 och den 9/9 pris från 13.995 kr (ord. pris: 14.995 kr) Läs mer»

  Nyhet! Vandring i Israel i Jesu fotspår

  På denna unika vandringsresa följer vi i Jesu fotspår från Nasaret till Genesarets sjö. Vi vandrar i det pastorala landskapet i Galliléen och besöker många kända platser från Nya Testamentet. Senare delen av vandringen går sedan från Döda Havet upp genom den judéenska öknen. Målet är Jerusalem där vi passerar Oljeberget, Getsemane för att sedan vandra längs Via Dolorosa till Uppståndelsekyrkan. Här samlas kristna, muslimer och judar från hela världen. En vandringsresa med många intryck. 

  Avresa den 18/2 och den 11/3 från Arlanda. Pris 19.995 kr. Läs mer»

  Prima Travel

  Sensommarcykling i Dolomiterna

  Både vi och våra gäster älskar Dolomiterna. Kombinationen av spetsiga, rosaskimrande berg och frodiga blomsterängar är rent magisk. Vi börjar vår cykling i Brunico och passerar bland annat Cortina d´Ampezzo för att avsluta i Val Gardena. Tag det bästa av alpidyllen Tyrolen och lägg därtill italiensk gästfrihet och mat och idealresmålet är nära. Vår cykelresa går huvudsakligen på bilfria cykelbanor i dalarna och höjdskillnaderna är inte alltför stora.

  Fåtal platser kvar den 2/9 från Arlanda. Pris: 14.995 kr (ord. pris 15.995 kr)

  Läs mer»


  Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
  412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

  © info@primatravel.com 2014

  www.primatravel.com

  Följ oss på facebook»
 • Nyhetsbrev: Sommarens bästa vandrings- och cykelresor!

  2017-05-26

  Prima Travel
  Sommarens bästa vandrings- och cykelresor!

  Hej [#FIRSTNAME#],

  Under sommaren är det främst Alperna som lockar våra vandrings- och cykelresenärer. Men vilken del av den långa bergskedjan är egentligen bäst? Många skulle nog mena att Dolomiterna i öster med de röda och spektakulära bergen är vackrast. Här ligger populära orter som Cortina d´Ampezzo och Val Gardena. Andra skulle framhålla det mäktiga Mont Blanc-massivet med Alpernas högsta topp. Här vandrar vi Tour de Mont Blanc och i Chamonix-dalen.

  Men varför inte testa själv? Just nu har vi specialpris på de sista platserna till dessa fantastiska resmål.

  Upplev ett roligare sätt att resa!

  Johan Magnusson

  Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

  Prima Travel 
  Vandra Tour du Mont Blanc

  En klassisk vandring där vi vandrar med guide genom tre länder runt Alpernas högsta berg. Vi startar vår vandring i Les Houches utanför Chamonix och vandrar över till Italien där vi bland annat bor en natt i charmiga Courmayeur. Vi korsar sedan gränsen till Schweiz, där vi övernattar i Champex, vackert belägen vid en sjö. Vi vandrar med lätt packning och låter bagaget åka bil. Vi börjar och slutar vandringen i alpinismens huvudstad Chamonix. Ett måste för den vane vandraren!

  Platser kvar på avresan den 21/7. Pris endast 14.995 kr (ord. pris 16.995 kr) Läs mer»

  Prima Travel
  Vandring i paradisiska Val Gardena

  Här möter man blommande alpängar, ett vackert alpint panorama, fritt strövande Hafflingerhästar och därtill italiensk mat som saknar motstycke. Detta är dalen som ligger på solsidan av Alperna i italienska Sydtyrolen. Här är klimatet som bäst med sol och kristallklar luft. Vare sig du vill ströva över blomsterängarna eller ge dig på ett tufft pass är det aldrig långt till en ombonad bergsstuga med god mat. I år har vi dessutom tagit fram ett nytt veckoprogram för dig som redan har rest med oss. Det klassiska programmet finns också kvar.

  Specialpris på avresorna den 8/7, 15/7 och 22/7: 13.995 kr (ord. pris 14.995 kr) Läs mer»

  Vandring i Cortina d'Ampezzo

  Många har upplevt de italienska Dolomiternas speciella skönhet med oss och många återvänder år efter år. Cortina d’Ampezzo är Dolomiternas största ort och känd för sina sköna omgivningar. Här ligger vackra hotell vägg i vägg med exklusiva butiker men det som drar oss hit är förstås de fina vandringarna. Vi bor centralt på historiska Hotel de la Poste alldeles vid gågatan.

  Nu sänkt pris på de sista platserna i sommar: 15/7 nu endast 11.995 kr (ord. pris 13.995 kr).

  Läs mer»

  Prima Travel

  Last call for Liguria and Cinque Terre!

  Nu säljer vi ut de sista platserna i vår till vårt kanske populäraste resmål Ligurien. Denna undersköna del av Italien bjuder på fina och omväxlande vandringar. Varje dag kan du dessutom välja mellan ett kortare och ett längre vandringsalternativ. Lederna vid Cinque Terrre följer kusten mellan blått hav och gröna berg, som doftar av pinje och rosmarin. Vandringarna leder ofta fram till små vackra byar i vikarna längs den dramatiska kusten.

  Avresa den 3/6 endast 9.995 kr (ord pris: 13.995 kr).

  Läs mer»


  Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
  412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

  © info@primatravel.com 2014

  www.primatravel.com

  Följ oss på facebook»
 • Nyhetsbrev: Vårens finaste vandringar

  2017-05-06

  Prima Travel
  Vårens finaste vandringar - Nu till specialpris!

  Hej [#FIRSTNAME#],

  Flera av våra resmål har vi erbjudit i mer än tio år. Det är klassiker som alltid lockar nya vandrare och cyklister. Vår Vandring i Kroatiens nationalparker är en av dem och detsamma gäller Vandring i Kalabrien. På bägge dessa resor har vi nu specialpris på våra sista platser med avresa i maj. Upplev en riktigt bra vandringsresa i vår!

  Vi vill även presentera en ny spännande vandringsresa i Israel och slå ett slag för vår populära vandringsvecka i Andorra.

  OBS! Alla resorna är bokningsbara på vår hemsida! På vår hemsida finns mer information om resorna med fullständiga program och resefakta.

  Upplev ett roligare sätt att resa!

  Johan Magnusson

  Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

  Prima Travel 
  Vandra i Kroatiens nationalparker

  Att denna resa har blivit så populär är inte så konstigt. Med ett trevligt boende alldeles intill havet och fina vandringar i tre av Kroatiens vackraste nationalparker så ger den mycket för pengarna. Nu har vi dessutom riktigt bra pris på avresan den 13/5!

  Endast 9.995 kr inklusive flyg, del i dubbelrum med halvpension samt fem vandringar med guide och lunch. Läs mer»

  Prima Travel
  Vandring i Kalabrien

  Längst ner på den italienska stöveln ligger Kalabrien. Här har vi vandrat i över tio år. Nu har vi förbättrat resan ytterligare och bor först uppe i det mäktiga bergsmassivet Aspromonte. Sedan avslutar vi i charmiga Tropea vid kusten med fina vandringar längs havet.

  Nu endast 9995 kr med avresa den 11 maj från Landvetter och Sturup.

  Läs mer»

  NYHET: Israel i Jesu fotspår

  På denna unika vandringsresa vandrar vi i Jesu fotspår från Nasaret till Genesarets sjö och besöker många kända platser från Nya Testamentet. Senare delen av vandringen går sedan från Döda Havet upp genom den judéenska öknen. Målet är Jerusalem med Via Dolorosa och Uppståndelsekyrkan. En vandringsresa med många intryck. Vi bor på hotell, guesthouse och kibbutzer. Läs mer»

  Prima Travel

  Sommarvandring i Andorra

  Om du redan ser dig vandra i stora och vackra berg i grön och blomstrande sommarskrud kan vi hjärtligen rekommendera lilleputtlandet Andorra. Det här lilla furstendömet i Pyrenéerna har blivit mycket populärt bland våra vandrare. Vackrare än Alperna? Många tycker det! 

  Platser kvar i slutet av juni och början av juli. Passa på att uppleva denna prisvärda resa! Läs mer»


  Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
  412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

  © info@primatravel.com 2014

  www.primatravel.com

  Följ oss på facebook»
 • Flyg till Malaga t/r för 2.500 kr!

  2017-03-17

  Efter att våra omtyckta resor till Andalusien sålt slut har vi fått några flygstolar över som vi nu slumpar bort. Res t/r från Arlanda eller Landvetter den 8-15 april eller 15-22 april för löjligt låga 2.500 kr per person! Det är bortåt halva priset mot flygbolagens egna priser!

  Idag är det 19 grader och sol i Malaga. Hur är det hemma hos dig?

  Boka flyget här