Skip to main content

Fina erbjudanden på cykelresor i vår!

Prima Travel
Fina erbjudanden på cykelresor i vår!

Hej [#FIRSTNAME#],

Det kanske bästa sättet att upptäcka ett nytt spännande land är att cykla. Man upplever landskapet mer intensivt med färger och dofter. Dessutom möter man landets befolkning på ett otvunget och jämlikt sätt. Och till skillnad från att vandra så hinner man se mer under resan. Vi har just haft vår första cykelgrupp i Rwanda som var hänförda över naturen och mottagandet och den ganska tuffa cyklingen. Besöket hos bergsgorillorna var en av höjdpunkterna.

Vi har nu några fina erbjudanden på våra mycket populära cykelresor i vår till Provence och Albanien.

Lockar skidåkning eller vintervandring mer så finns det några få platser kvar på vår vinterresa till Val Gardena den 25/3 för mycket förmånliga 7.995 kr per person!

Alla resorna är bokningsbara på vår hemsida! På vår hemsida finns mer information om resorna med fullständiga program och resefakta.

Upplev ett roligare sätt att resa!

Johan Magnusson

Prima Travel - Reseupplevelser till fots och cykel sedan 1986

Prima Travel 
Cykla i ljuva Provence

Denna cykelresa genom Frankrikes kanske vackraste landskap korsar hela Provence från bergen i norr till Medelhavets strand i syd. Vi börjar vid Europas djupaste ravin Gorge du Verdon, där vi bor på ett lyxigt spahotell med god mat och cyklar till provencalska byn Moustiers-Saint-Marie och längs ravinens kant. Efter två nätter på en riktig ”domaine”, ett lantboende, cyklar vi ner mot Medelhavet och Port-de-Hyéres. Här avslutar vi denna omväxlande cykelresa längs vita sandstränder, fiskelägen och badvikar. En riktig livsnjutarresa för den cykelvane med vackra vyer, färgstark mat och sköna bad.

Avresa från Arlanda den 16/4. Pris 15.995 kr (ord. pris 17.995 kr).

 Läs mer»

Prima Travel

En tidsresa på cykel i spännande Albanien

Vår resa till Albanien bjuder på vyer som slår det mesta som även en erfaren researrangör har fått uppleva. Under veckan cyklar vi på landsbygd, i bergen, genom skogar och längs en storslagen kust med inbjudande stränder. Att cykla i Albanien är som att återvända till femtiotalets Sverige. Här möter man lika gärna häst och vagn som bil på de sparsamt trafikerade vägarna.

Vi bor på fina medelklasshotell, ofta familjeägda, som lägger lite extra möda på maten.  Eget vin och hembränd raki matchar måltiderna fint. Vi har med oss följebil med trailer som tar bagaget mellan hotellen och som servar med vatten och däck. Läs mer och se video och fler bilder här.

Avresa den från Arlanda den 29/4. Pris: 12.995 kr (ord. pris. 14.995 kr)

 Läs mer»

7.995 kr för Skidveckan i Val Gardena!

Res med oss till Val Gardena på en härlig skidresa! Välj mellan att åka längdåkning på högplatån Seiser Alm, i kanske Alperna finaste längdspår. Eller att åka utför i skidsystemet Dolomiti Superski med 200 liftar. Vi bor på populära Hotel Touring, välkänt för våra vandrare. Här är maten alldeles för god och sängarna sköna. Hotellets fina spaavdelning lockar också efter åkningen. 

Specialpris på resan den 25/3:  endast 7.995 kr per person inklusive flyg från Arlanda till Innsbruck, transfer och sju nätter i dubbelrum på Hotel Touring med frukostbuffé och middagar.

Läs mer»

Prima Travel

Fira våren i Andalusien för 2.500 kr!

Efter att våra omtyckta resor till Andalusien sålt slut har vi fått några flygstolar över som vi nu slumpar bort.

Res t/r från Arlanda eller Landvetter den 8-15 april eller 15-22 april för låga 2.500 kr per person. Det är bortåt halva priset mot flygbolagens egna priser!

Idag är det 19 grader och sol i Malaga. Hur är det hemma hos dig?

Läs mer»


Prima Travel | Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17 |
412 58 Göteborg | Telefon: 031-81 33 50 | Fax: 031-16 58 50

© info@primatravel.com 2014

www.primatravel.com

Följ oss på facebook»

Erbjudanden

28/4Vandring på Blomsterrivieranfrån 9 995:-
28/4Vandring i Ligurien med Cinque Terrefrån 9 995:-
5/5Vandring på Mallorca med Guldkantfrån 13 995:-
12/5Vinvandring i Valpolicella med Amaronefrån 8 995:-
12/5Lätt vandring i Apulienfrån 14 495:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17
412 58 Göteborg