Exotiska vandringsresor

Vandring i Sri Lanka - Eventyrlig rundtur i kultur och historia

Våra långväga vandringsresor tar dig till speciellt utvalda ställen jorden runt. Den som ger sig tid att lämna Europa hittar helt andra upplevelser. Vandringen är inte konstigare än hemma, men resorna varar lite längre och vi kan lova exotiska upplevelser du sent ska glömma. Vi ger samma service som på våra övriga resor och det mesta ingår, som vanligt!

Vandring i Karibien

De färgstarka paradisöarna bjuder på fantastisk vandring! Västindien är känt för sina vita stränder, blomprakt, pastellfärgade hus och avspända öbor. Vad som är mindre känt är den häftiga vandringen. Vi flyger direkt från Europa till Guadeloupe, där vi bor vid stranden ....Läs mer »

Vandring på Kuba

Vilken nyfiken resenär har inte lovat sig själv att någon gång besöka denna märkliga ö? Flera av våra erfarna guider är flitiga Kubaresenärer och vi har med dem tagit fram ett vandringsprogram med öns finaste leder. Denna märkliga ö där revolutionsromantiken fortfarande lever ....Läs mer »

Vandring på Sri Lanka

Vandring i Sri Lanka - Eventyrlig rundtur i kultur och historia
En resa för alla sinnen på färgstarka Sri Lanka. Sri Lanka anses vara ett av de hetaste resmålen just nu. Här finns fina stränder, fantastisk natur med ett rikt djurliv, spännande vandringar och en intagande gästfrihet. Vi får under vår resa uppleva regnskog, teplantager, pilgrimsvandring och safari. ....Läs mer »

Vandring i Sydafrika

Storslagna vandringar i ett av världens mest kontrastrika länder! Att upptäcka spännande Sydafrika till fots är det bästa sättet att ta del av detta storslagna land. Vi vandrar den fina vandringsleden från Taffelberget till Cape Point och Goda Hoppsudden längst söderut på Kapudden. Här möts ....Läs mer »

Äventyrens Vietnam

Finns det något roligare sätt att upptäcka Vietnam än genom att vandra och cykla? Jo, kanske att paddla kajak i landets fantastiska skärgård. På denna händelserika resa får vi tillfälle att göra allt detta. Först cykling med mountainbike uppe vid den kinesiska gränsen. Vi cyklar genom ....Läs mer »