På elcykel genom häftiga Montenegro, Europas yngsta land.

Sjuttio toppar över tvåtusen meter, Medelhavets sydligaste fjord och Europas största ravin, allt hittar man i Montenegro och det på en yta stor som Upplands. Vi cyklar uppe vid de mäktiga bergstopparna, fortsätter djupt in i Tararavinen och avslutar vid den magiskt vackra Kotorbukten. Montenegro har sedan romarrikets dagar legat mellan öst och väst och påverkats av de senaste tvåtusen årens brokiga historia. Maten bjuder på det bästa från Balkanköket med rätter som Pjeskavica och Ćevapčidi och som matchas av de kraftfulla inhemska vinerna.

För att kunna njuta fullt ut av det mycket kuperade landskapet använder vi elcyklar. Du väljer såklart själv hur mycket elkraft du vill nyttja. OBS! För dig som vill ha en extra utmaning kör vi den 16 september 2018 även en resa med vanliga cyklar utan elsupport. Den som vill kan välja till elcykel även på den avresan.

Liknande resor:

På elcykel i Ligurien och Cinque Terre

Vandring i Montenegro

Aktivitet:Cykelresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:3, 4, 5
Dagar:8
Allt det här ingår:
Valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum på hotell med frukost och middag, cykelhyra, följebuss med trailer, luncher under cykeldagarna, svensk reseledare. Ingår ej: dryck, övrigt. Tillägg: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa