En cykelresa från alp till sjö i en av Alpernas mäktigaste miljöer.

En cykelresa från alp till sjö, från Frankrike till Schweiz. Vi börjar i lilla byn Praz-sur-Arly och passerar därefter pittoreska alpbyar till det mytomspunna Chamonix , alpinismens huvudstad, innan vi fortsätter till Martigny i Schweiz och slutligen vackra Genevesjön. Vi bjuds på fantastiska vyer under cykeldagarna med det majestätiska Mont Blanc massivet i fonden.

Underlaget varierar mellan asfalt, grus och olika stigar. En del av sträckorna är partier av etapper från Tour de France. Vi cyklar på lätta mountainbikes som passar mycket bra för denna typ av varierad cykling. Följebilen dukar upp picknick som väntar oss längs vägarna. På kvällarna njuter vi av god mat och smälter alla intryck från dagarna.

Liknande cykelresor:

Cykla från Barolo till Sanremo

Cykla i Provence

Aktivitet:Cykelresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:4
Dagar:8
Allt det här ingår:
valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukost, fyra middagar, fem cykeldagar med guide och följebil, fem luncher/picknicks, transporter enligt program, cykelhyra, bagagetransport. Ingår ej: dryck, övriga måltider, övrigt. Tillägg: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa