En utmanande och givande cykelresa från alp till sjö.

En cykelresa från alp till sjö, från Frankrike till Schweiz. Vi börjar i den mysiga alporten Saisies  belägen på hela 1650 meters höjd. Vi passerar därefter pittoreska alpbyar till det mytomspunna Chamonix , alpinismens huvudstad, där vi bor i tre nätter innan vi fortsätter till Martigny i Schweiz och  vackra Genevesjön. Vi bjuds på fantastiska vyer under cykeldagarna med det majestätiska Mont Blanc massivet i fonden.

Det här är en resa för dig som är van att cykla och som gärna vill testa en utmaning. Vi kan utlova riktigt rolig cykling! Vi cyklar i tuffa uppförsbackar och i långa nedlut. Underlaget varierar mellan asfalt, grus och olika stigar. Många av sträckorna är partier av etapper från Tour de France. Vi cyklar på lätta mountainbikes som passar mycket bra för denna typ av varierad cykling. Följebilen dukar upp picknick som väntar oss längs vägarna. På kvällarna njuter vi av god mat och smälter alla intryck från dagarna.

Liknande cykelresor:

Cykla från Barolo till Sanremo

Cykla i Provence

Status:
Kan snart bokas
Aktivitet:Cykelresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:4Mer information
Allt det här ingår:
valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukost, fem middagar, fem cykeldagar med guide och följebil, fyra luncher/picknicks, transporter enligt program, cykelhyra, bagagetransport. Ingår ej: dryck, övrigt. Tillägg: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.