Cykelresor på egen hand

Våra cykelresor på egen hand kan avnjutas i full frihet! Du cyklar utan guide eller grupp men slipper tänka på organisationen. Du får kartor och information av oss och hotell, cyklar, bagagetransport och flera måltider är förbokade.

Cykla i Andalusien

På cykel i soliga Andalusien! En färgstark cykelresa på egen hand till Spaniens soliga sydspets. På programmet står kända städer som Sevilla, Jerez och Cadiz och vi njuter av sherry och tapas efter dagens ansträngning. Landskapet är lätt kuperat och kilometrarna går fort. Längs vägen ....Läs mer »

Bodensjön runt på cykel

Sköna Bodensjön med blomsterön Mainau. En spännande cykelresa på egen hand där vi följer Bodensjöns stränder genom tre länder. Vi passerar gamla borgar, korsvirkesidyller och vingårdar under en upplevelserik vecka. En av resans höjdpunkter är besöket på Lennart Bernadottes ....Läs mer »

Cykla längs Donau

Följ med på en cykelresa längs Donaus stränder! Vi har i flera år haft många nöjda cyklister på vår Båtcykling längs Donau. Nu kommer en ny resa längs samma flod för dig som vill stanna på fast mark. Cykelleden från Passau är en av Europas populäraste cykelvägar. ....Läs mer »

Cykla på Mallorca

Upptäck den vackra Medelhavsön från kust till kust. På denna cykelresa på egen hand cyklar vi Mallorca från syd till nord. Vi bor på fina lantgårdar och trevliga hotell. Ön är som gjord för cykling med mjuka kullar och lugna vägar. Och det är aldrig långt till en välkomnande ....Läs mer »

Cykla längs Mosel

Ett lätt sätt att resa på! Vår cykelresa följer den vackra Moseldalen från den romerska staden Trier till Koblenz där Mosel och Rhenfloden förenas. Cykelleden går igenom pittoreska vinbyar och på de branta bergssidorna kämpar odlarna för ge den fina Rieslingdruvan maximalt med sol och ....Läs mer »

Pilgrimscykling till Santiago de Compostela

Gör den spanska pilgrimsleden på två hjul. Den kända pilgrimsleden ”El Camino” till Santiago de Compostela passar utmärkt att cykla. Vi har valt att cykla den sista delen från Astorga till Santiago de Compostela. På fina 24-växlade cyklar passerar vi många av de kända platserna längs ....Läs mer »