Skip to main content

Boende på Eoliska öarna

De eoliska öarna är befriade från stora hotell, och på den här småskaliga resan bor vi familjärt på små hotell och Bed & Breakfast. Middagarna äter vi på olika restauranger. Vid större grupper kan vi komma att använda oss av andra, likvärdiga boenden.

Enzo il Negro är ett hemtrevligt Bed & Breakfast i Lipari Centro. Här tas vi emot av Cettina och njuter av det utmärkta läget nära by och bad. Här finns terrass med havsutsikt, gratis wi-fi och rummen har balkong och eget badrum.

På Salina bor vi i lilla Rinella, ett av öns två färjelägen. Case vacanze Rinella styrs av Salvatore och även här bor vi såklart i trevliga rum med eget badrum.

Då boendena är små kan det förekomma att vi kompletterar med likvärdiga och närliggande alternativ. Vi äter då fortfarande middagarna tillsammans.

De gånger vi flyger till Palermo med kvällsankomst bor vi första natten på Petit Hotel i hamnstaden Milazzo på Siciliens nordöstspets. Härifrån går båtarna ut till Eoliska öarna. Hotellet är hemtrevligt och har bästa läge vid hamnen. 

Sök resa

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
29/9Utan flyg/transferVandring på Siciliens Eoliska öar, utan flyg/transfer210 995:-Boka
29/9ArlandaVandring på Siciliens Eoliska öar
2000 kr rabatt på de sista platserna!
612 995:-Boka
AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
6/10Utan flyg/transferVandring på Siciliens Eoliska öar, utan flyg/transfer210 995:-Boka
6/10ArlandaVandring på Siciliens Eoliska öar
2000 kr rabatt på de sista platserna!
412 995:-Boka

Erbjudanden

29/9Vandring på Siciliens Eoliska öarfrån 12 995:-
6/10Vandring på Siciliens Eoliska öarfrån 12 995:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17
412 58 Göteborg