Skip to main content

Boende på Trekking i Mercantour

I Limone bor vi på välutrustade Grand Hotel Principe**** högst upp i byn, alldeles intill kabinbanan och byns mest välförsedda sportbutik Bottero. Här njuter vi av fyrstjärnig komfort och kopplar gärna av vid poolen i den privata trädgården, med utsikt över de omgivande bergen. Man är även välkommen att mjuka upp musklerna i bastun (gratis för våra gäster). Det finns också en trevlig bar och egen restaurang. Rummen bjuder på all komfort och gratis wi-fi finns i hela byggnaden. Limones bykärna ligger fem minuters promenad nedför backen.

I Casterino bor vi på trevliga Chamois d'Or (Guldgemsen) omgivna av lärkskogar och ängar med betande kor och hästar. Rummen är fräscha liksom restaurangen och den popuära baren, och här finns en liten wellness-anläggning att mjuka upp musklerna i.

De övriga tre nätterna bor vi på tre hyttor i nationalparkerna. Standarden är enkel men stämningen gemytlig. Dessa nätter bor vi i flerbäddsrum med 4-18 bäddar och gemensamma duschar och badrum.

Sök resa

Bilder

Avgångar & priser

För att se aktuella flygtider och rumstillägg, klicka på Boka. Läs mer här om vad som gäller om du bokar en resa utan flyg/transfer.

AvresaAvreseortResmålLediga platserFrån pris
2021-07-05Utan flyg/transferTrekking i Mercantour, utan flyg/transferJa13 995:-BokaMer information
2021-07-05ArlandaTrekking i MercantourJa15 995:-BokaMer information
2021-07-05LandvetterTrekking i MercantourJa15 995:-BokaMer information

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg