En bekväm båtcykling till Venedig med italiensk touch på mat och vin.

Resan längs den glittrande Po i norra Italien var vår första båtcykling och den är ständigt lika populär. Vi reser med det nybyggda skeppet Ave Maria. Hytterna på Ave Maria är rymliga och det är förmodligen den finaste flodbåten för cykling i Europa idag. Ombord finns resenärer från hela Europa och en engelsktalande guide. Cyklingen sker på egen hand. Resan börjar i historiska Mantova. Därefter cyklar vi längs den mäktiga Po-floden, genom en oförstörd landsbygd av våtmarker och naturliga kanaler kantade av fiskehyddor. Naturen är omväxlande och bjuder på ett rikt djurliv. Varje kväll efter dagens etapp väntar båten med en härlig middag lagad av skeppskocken. Sitt på däck och njut av solnedgången över det blänkande vattnet. Efter några dagar välkomnas vi av Venedigs magiska lagun.

Varannan vecka startar turen i Mantova, varannan vecka går den omvänt från Venedig. Klicka på "Boka" så ser du vilket håll resan går på.

Film från Båtcykling med Venedig

Liknande cykelresor:

Båtcykling och vin i Bordeaux

Båtcykling längs Donau

Båtcykling längs Mosel

Båtcykling till Budapest

Aktivitet:Båtcykling
Guide:Resa på egen hand
Svårighetsgrad:2
Dagar:8
Allt det här ingår:
valt transportalternativ, del i dubbelhytt med frukost, lunchpaket och middag, cykelhyra, vägbeskrivningar och informationspaket på engelska samt reseledares tjänster. Ingår ej: flygplatstransfer, dryck, inträden, övrigt. Tillägg: olika hyttalternativ. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa