Skip to main content

Vi har simmat längs Cinque Terre!

Måndag den 2 juli genomförde vår delägare Ulf Hansen en oväntad simbragd. Istället för att vandra den klassiska vandringsleden Cinque Terre längs italienska rivieran simmade han hela sträckan i ett svep.

Ulf Hansen, 49 år, är välkänd entreprenör från Göteborg, grundare till bland annat Hansen Event & Conference, Hummingbird Lifestyle Travel och delägare i Prima Travel. Han är även honorärkonsul för Italien. Simningen är en personlig hobby. Även om 12 kilometer, längs med en av Europas populäraste vandringsleder, inte hör till vanligheterna.

Cinque Terre är namnet på fem små byar som ligger i de östra delarna av den italienska Ligurien-kusten mellan La Spezia och Genua, och en av Italiens mest klassiska vandringsleder. Ulf har vandrat Cinque Terre flera gånger när han inför årets semester kom på idén att simma längs med vandringsleden och även uppleva det vackra landskapet från vattnet.

"Det var helt magiskt att ligga i vattnet med stora fiskstim under mig och titta in mot bergslandskapet med de vackra byarna som klamrar sig fast på bergssidorna mellan olivodlingar och blomsterodlingar" säger Ulf.

Lyssna själv på Ulfs berättelse här. Har du själv inte upplevt Ligurien och Cinque Terre ännu, läs mer och boka här! Även om vi vandrar på torra land så blir det tid till många sköna bad under veckan.

Karta

Erbjudanden

12/8Expedition Kebnekaisefrån 29 995:-
19/9Vinvandring i Valpolicellafrån 7 495:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg