Vår mest populära vandringsresa i vackra Dolomiterna!


En av våra mest meriterade guider liknar Val Gardena vid paradiset. Vi är benägna att hålla med : här möter man blommande alpängar, ett vackert alpint panorama, fritt strövande Hapflingerhästar och därtill italiensk mat som saknar motstycke. Detta är dalen som ligger på solsidan av Alperna i italienska Sydtyrolen. Här är klimatet som bäst med sol och kristallklar luft. Vi bor i Santa Cristina, den mellersta av dalens tre byar, nära både liftar och vandringsleder som passar alla. Vare sig du vill ströva över blomsterängarna eller ge dig på ett tufft pass är det aldrig långt till en ombonad bergsstuga med god mat.

Blomsterveckor

På avresorna 24 juni och 1 juli 2017 har vi utöver ordinarie vandringsguider en blomsterguide. Den som vill går tillsammans med denne i ett lugnare tempo och lär sig mer om Val Gardenas rika blomstring!

Fotovecka

Avresan den 8 juli 2017 har vi ett fototema utöver de vanliga vandringarna. Då vandrar man med vår professionella fotoguide och lär sig mer om hur man fångar landskapet och detaljerna. Vi lär oss komposition och små smarta tips som gör fotograferandet roligare och resultatet mycket bättre. Det går lika bra med systemkamera som kompakt eller mobilkamera. Det är fotografen som gör skillnaden!

Liknande vandringsresor:

Nya vandringar i Val Gardena

Stugtur i Val Gardena

Vandring i Limone Piemonte

Status:
Kan snart bokas
Aktivitet:Vandringsresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:2, 3, 4Mer information
Allt det här ingår:
valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum på hotell med frukost och middag, fem vandringar med guide, liftkort (värde ca 86 euro). Ingår ej: luncher, dryck. Tillägg: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.