Maffiga vandringar i Europas största berg.

En timmes bilresa från Geneve ligger Chamonix, i folkmun även kallat Europas alpina huvudstad. Läget vid foten av Mont Blanc och nära både Italien och Schweiz erbjuder Chamonix en fantastisk miljö för alla tänkbara bergsaktiviteter. Här samsas såväl glada vandrare som extrema alpinister med nybörjare och stadsbor i en kosmopolitisk mix. Vi bor bekvämt på charmiga Hotel Gustavia, toppläge mitt inne i byn. Vi kommer under veckan göra några av dalens absolut finaste vandringar. Med lokaltåg och buss tar vi oss till olika delar av dalen och får på så sätt se mer av området samtidigt som vandringen blir varierad. På eftermiddagarna kan man strosa runt i stan och affärerna eller bara njuta på någon solig uteservering. Chamonix har också ett rikt kulturliv för att inte tala om gastronomin…

Flera av oss som jobbar på Prima Travel bor hela eller delar av året i Chamonix, så vi kan utlova en riktig insider-resa!

Liknande vandringsresor:

Tour du Mont Blanc

Vandring vid Monte Rosa

Aktivitet:Vandringsresor
Guide:Resa med guide
Svårighetsgrad:3
Dagar:8
Allt det här ingår:
valt transportalternativ (på flygresan ingår transfer), del i dubbelrum med frukost, fem middagar, fem vandringsdagar med certifierad accompagnateur/guide, transporter och liftar enligt program. Ingår ej: 2 middagar, dryck, luncher och övrigt. Tillägg: enkelrum. Vi reserverar oss för nya skatter och avgifter.
Boka resa