Skip to main content

Meningen med livet

Vi kollegor tycker att Johan lyckades extra bra med årets inledning till broschyren. Vad tycker du själv?

Vi moderna människor, som lever ett hektiskt liv med jobb, familj, sociala nätverk och i ett ständigt mediabrus, hinner sällan ställa oss frågan vad som egentligen är meningen med livet.
Det bästa svaret som jag har hört gav författaren Lasse Berg som har skrivit ett par uppmärksammade böcker om människans historia. I en Tv-intervju berättade han att efter att ha levt med ursprungsfolk i Afrika, vilka härstammade i rakt nedstigande led från den allra första människan för över 100.000 år sedan så kunde man formulera det så här: "Meningen med livet är att vandra tillsammans med vänner i solnedgången pratandes och skämtandes med varandra".
Och är det inte just det som vi är ute efter? Vi som älskar att upptäcka världen till fots och på cykel? Att efter en dag fylld med upplevelser och tankar som slinter runt i huvudet får släntra hemåt på eftermiddagen med de sista värmande solstrålarna i ryggen. Lite trött i fötterna och sugen på en öl eller en espresso. För oss är det meningsfullt i ordets verkliga betydelse!
I år erbjuder vi ännu fler möjligheter att finna denna underbara mening. Bland nyheterna finns en vandring på sagolika Island, en händelserik övandring i Provence och en hisnande vandring på Kanarieöarna redan i februari! För cyklisterna kan vi erbjuda en ny spännande cykelvecka på pittoreska Mallorca. Läs mer om dessa resor och mer än 50 andra resor i vår broschyr! Det finns så mycket spännande att upptäcka!

Hälsningar,
Johan Magnusson, Prima Director

Beställ vår broschyr här!

Karta

Erbjudanden

12/8Expedition Kebnekaisefrån 29 995:-
19/9Vinvandring i Valpolicellafrån 7 495:-

Kontakta oss

Adress:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg